Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
26.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Jyväskylä 40320, Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS rekrytointi 0505268841

Sähköasentajia Jyväskylään

Työtehtävän kuvaus Liiketoiminnan kasvaessa, haemme ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA tiimiimme Jyväskylään.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä toimit asiakaskohteissamme hoitaen kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä sähköasennusten ylläpito-, vikakorjaus- ja huoltotöitä sekä mahdollisesti saneeraus- ja muutostöitä. Työaika on ma-pe klo 7–16 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Etsimämme henkilöt ovat vahvan ammattitaidon omaavia asiakaspalveluhenkisiä sähköasentajia. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Sähkötyöturvallisuuskortti sekä hätäensiapukortti ovat välttämättömiä sähkötöiden suorittamiseksi. Katsomme eduksi tietoliikenne, - voimalaite, - sekä varavoimakone tuntemuksen.

Toivomme, että sinulla on ripeä työote ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen, - ja englannin kielen taitoa sekä hyviä ATK- taitoja. Katsomme eduksi sähköpätevyyden sekä tulityö-, ja työturvallisuuskortit ja sähköturvalisuuskoulutuksen. Lisäksi, B- ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme isossa kansainvälisessä konsernissa, kiinnostavan ja monipuolisen työkohteen sekä mukavan työporukan.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=fd0ad6c6c112a2b971db05c19200d147&jc=1&did=4200

Jaa ilmoitus