Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.1.2020

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
22.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Kuopion alue 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Osa-aikaisia siivoojia Kuopioon

Työtehtävän kuvaus Etsitkö töitä koulun ohelle tai haluatko lisäansioita?

Etsimme ripeä otteisia Siivoojia osa-aikaisiin työsuhteisiin Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa kohteissa Kuopiossa. Kohteina ovat esim. toimistot, sosiaalitilat, teollisuushallit, päiväkodit sekä taukotilat ja ne sijaitsevat Hiltulanlahdessa, Matkuksessa ja Neulamäessä. Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja töitä tehdään ma - pe klo 5 – 16 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle. Kaikkiin kohteisiin ei ole julkisia kulkuyhteyksiä joten oma auto on välttämätön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Puhdistuspalvelualan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi.

Toivomme, että olet joustava, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään alla olevan linkin kautta!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=2a33592dcd8eeb66c69d928974235fe0&jc=1&did=4200

Jaa ilmoitus