Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut OY

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
23.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Vuokatti 88615, Vuokatti

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Siivoojia Vuokattiin

Työtehtävän kuvaus
Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipas tahtisessa fyysisessä työssä?

Etsimme motivoituneita Siivoojia tiimiimme Vuokattiin.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa kohteissa Vuokatissa. Siivottaviin kohteisiin sisältyy esim. majoitustiloja, toimistoja sekä ravintolatiloja. Halutessasi, sinun on mahdollista osallistua myös avustaviin ruokailupalvelutehtäviin. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäinä 6 – 23 välillä mutta työajat ovat räätälöitävissä juuri Sinulle sopiviksi joten kerro meille toiveistasi työaikojen ja tehtävien suhteen! Tällä hetkellä tarjoamme osa-aikaisia ja määräaikaisia työsuhteita. Määräaikaisuus loppuu 5.6.2020 mutta jatko on mahdollinen. Tehtävät sopivat erinomaisesti niin opiskelijalle kuin lisäansioita haluavalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla tarkka, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Koulutamme tehtävään joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, halua oppia ja oikea asenne ovat tärkeämpiä. Toivomme, että tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin, sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja kyky ottaa vastuu työsi jäljestä. Työturvallisuuskortti, B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa sinun tulee pystyä kommunikoimaan suomeksi, muu kielitaito on eduksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=a4c335dbae33d0b9576ea7e269b484ba&jc=1&did=4200

Jaa ilmoitus