Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
23.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Joensuun alue 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Palveluohjaaja Joensuuhun

Työtehtävän kuvaus Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme joustavaa ja organisointitaitoista SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Joensuuhun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden neuvomisesta ja opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet osan työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on arkisin klo 6 – 14, satunnaiset ilta, - ja viikonloppu vuorot ovat mahdollisia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeä työote. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Työssäsi tarvitset B – ajokorttia.

Toivomme valitulta henkilöltä työkokemusta puhdistuspalvelualalta sekä perussiivouksien ja eri siivousmenetelmien tuntemusta. Puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi. Myös aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään alla olevan linkin kautta!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=9ccc07f027d43a094272614d1a824342&jc=1&did=4200

Jaa ilmoitus