Opiskelijatöihin.fi

Helsingin seudun kauppakamari

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
29.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Kalevankatu 12 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting p.+358 400 495 946 email: mikko.lahti@atalent.fi

Myyntipäällikkö

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Kalevankatu 12, Helsinki
Haku-DL: 29.1.2020

Helsingin seudun kauppakamari on dynaaminen, 100-vuotias elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka jäsenenä on yli 7000 yritystä pääkaupunkiseudulla. Jäsenemme saavat meiltä runsaasti etuja, kuten maksutonta lakiasiain- ja taloushallinnon neuvontaa, aktiivista viestintää sekä verkostoitumista. Palvelutuotantomme kattaa koulutustoiminnan, kustannustoiminnan sekä verkostoitumispalvelut. Kauppakamarimme palveluista saama palaute on huippuluokkaa. Maksullisesta palvelutuotannosta vastaa Helsingin Kamari Oy.

Haemme nyt tuloshakuista myyntipäällikköä Helsingin seudun kauppakamarille digitaalisten palveluiden myyntiin. Tehtävässä tulet ottamaan vastuuta Helsingin seudun kauppakamarin verkkosisältöjen, kuten KoulutusOnline.fi-palvelun B2B-myynnistä. Myytävien palveluiden ja tuotteiden aihealueet koskevat mm. talous- ja henkilöstöhallintoa.

Työtehtäviisi kuuluu kauppakamarin olemassa olevien ja uusien digitaalisten palveluiden myyntiä, sisältäen uusasiakashankintaa digitaalisia kanavia hyödyntäen, asiakastapaamisten sopimista ja
tapaamisten läpiviemistä kasvotusten tai verkon yli. Digitaalisiin kanaviimme kuuluu mm. HubSpot ja suhtaudumme avoimin mielin uusien myynnin työkalujen kokeiluun. Halutessasi pääset myös mukaan kehittämään myynnin prosesseja.

Toivomme, että sinulla on myyntikokemusta joko yritys- tai kuluttajamyynnistä. Ennen kaikkea olet oma-aloitteinen, myynnistä motivoituva ja utelias tekijä, joka haluaa kehittää itseään konsultatiivisen B2B-myyntityön parissa digitaalisia kanavia hyödyntäen. Ensisijaisesti toivomme sinun pystyvän työskentelemään täysipäiväisesti, mutta neuvottelemme mielellämme myös osa-aikaisesta työskentelystä.

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa:

- Kilpailukykyisen ja ajankohtaisen tuote- ja palveluvalikoiman
- Kattavan perehdytyksen sekä kannustavan ja asiantuntevan tiimin tuen
- Kiinteän pohjapalkan sekä tulokseen perustuvan provisiomallin
- Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- Hyvät edellytykset kehittymiseen uralla sekä lisäkouluttautumiseen Helsingin seudun kauppakamarin kautta

Hakijalta odotetaan:

- Kokemusta ja/tai kiinnostusta B2B-myynnistä
- Oma-aloitteista, aktiivista ja tuloshakuista työskentelytapaa
- Yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja
- Innostusta myyntitehtävissä työskentelyä ja kehittymistä kohtaan
- Digitaalisten myyntikanavien ja -työkalujen tuntemusta liidien hankinnassa
- Suomen kielen sujuvaa osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Digitaalisten palveluiden myyntikokemus

Mikäli kiinnostuit ja koet soveltuvasi Myyntipäällikön tehtävään Helsingin seudun kauppakamarille, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 29.1.2020 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/helsingin-seudun-kauppakamari-myyntipaallikko-1-2020. Mainitsethan hakemuskirjeessäsi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Helsingin seudun kauppakamarin palvelukseen. Voit tutustua Helsingin seudun kauppakamariin osoitteessa http://www.helsinki.chamber.fi ja palvelu- ja tuotetarjontaan osoitteessa https://www.kauppakamarikauppa.fi/.

Tehtävästä, aikataulusta ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti(a)atalent.fi).
Www

Jaa ilmoitus