Opiskelijatöihin.fi

Skanska Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Viestikatu 70600, Kuopio

Lisätietoja antaa
Lisätietoa saat osoitteesta www.skanska.fi/oppiva

Talonrakennuksen haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita Kuopioon (Skanska Oppiva 2020)

Työtehtävän kuvaus Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita


Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.


Mitä pääset tekemään?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Kuopiossa meillä on Oppiva-paikkoja työmaatehtävissä työnjohtoon tähtääville talonrakennuksen opiskelijoille. Työskentelet haalari- tai työnjohtoharjoittelijana riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin. Työnjohtoharjoittelijana teet työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa. Vastaat oman vastuualueesi laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta.


Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.


Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!
Www

https://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/toihin-meille/opiskelijoille/skanska-oppiva/hae-harjoitteluohjelmaan/

Jaa ilmoitus