Opiskelijatöihin.fi

Opset Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.2.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
2.3.2020 ja 1.4.2020

Palkkaus
TES

Haku päättyy
29.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Savilahdentie 6 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Elina Malinen

Asiakasneuvojia Kuopioon

Työtehtävän kuvaus Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatiimeissä.
Haemme nyt Kuopioon Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakaspalveluun uusia, kokoaikaisia ja vakituisia
Asiakasneuvojia.

Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa.
Haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä toimit vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi.
Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse, kuin chatin ja verkkoviestien kautta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin tilannekartoitusten kautta sekä opastat ja tuet asiakkaita heidän vakuutustarpeissaan.

Toivomme sinulta aktiivista, palveluhenkistä, myynnillistä sekä tavoitteellista työotetta. Sinulla on positiivinen asenne sekä hyvät IT- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen, pidät erilaisten ihmisten parissa työskentelystä ja haluat olla varmistamassa asiakkaidesi vakuutuspalveluiden turvaamisen. Sinulla on kyky ja halu oppia sujuvasti uusia asioita ja myös hyvä paineensietokyky.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä pankki- tai vakuutusalan tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Olemme avoimia erilaisille taustoille ja persoonille.

Työtä tehdään suomen kielellä, mutta mikäli puhut ruotsia tai englantia sujuvasti, muistathan mainita niistä hakemuksessasi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, kannustavan työilmapiirin sekä tutkitusti laadukkaan esimiestyöskentelyn. Tiimeissä panostamme hyvinvointiin ja jatkuvaan valmentamiseen.
Samalla tarjoamme myös mahdollisuuden urakehitykseen pankki- ja vakuutusalalla. Tässä tehtävässä on myös osittaisen etätyön mahdollisuus osaamisen kartuttua.

Tehtävämme on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat kahdessa perehdytysjaksossa: ensimmäinen ryhmä starttaa 2.3. ja toinen 1.4.2020.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-19 väliselle ajalle. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, erilaiset työhyvinvointia tukevat mallit, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen arkisin klo 10-14 puh: 0406578078, tai opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hyväksytty terveystarkastus sisältää myös huumausainetestauksen.
Www

https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvojia-kuopioon-3/

Jaa ilmoitus