Opiskelijatöihin.fi

Suomen pääkonsulaatti, New York

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.2.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
03.08.2020

Palkkaus
palkaton

Haku päättyy
9.2.2020

Työpaikan lähiosoite
605 Third Avenue, 35 Floor 10158, New York, NY

Lisätietoja antaa
Raisa Rautala, raisa.rautala@formin.fi, + 1 212 821 0212

Työharjoittelu Suomen pääkonsulaatin ja Suomen pysyvän YK-edustuston yhteishallintoyksikössä New Yorkissa

Työtehtävän kuvaus Suomen pääkonsulaatin päätehtävinä on kansalaispalveluiden lisäksi vahvistaa Suomen maakuvaa sekä tukea suomalaisyritysten vientiä ja kansainvälistymistä. YK-edustuston henkilökunta työskentelee Suomen ulkopolitiikan tavoitteiden saavuttamiseksi ja Suomen etujen edistämiseksi YK:ssa. Yhteishallintoyksikkö vastaa hallintopalveluiden tuottamisesta sekä Suomen pääkonsulaatille että Suomen pysyvälle YK-edustustolle New Yorkissa.

Yhteishallintoyksikköön haetaan ammattikorkeakouluharjoittelijaa 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan viideksi – kuudeksi kuukaudeksi mielenkiintoiseen ja dynaamiseen toimintaympäristöön. Työtehtäviin kuuluu avustaminen yhteishallintoyksikön eri tukitehtävissä (taloushallinto, asiakirjahallinto, kiinteistöhallinto, erilaisten oppaiden ja rekistereiden päivittäminen) sekä muu pääkonsulaatin ja pysyvän YK-edustuston yhteishallinnon toimintaan osallistuminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta, kykyä työskennellä
itsenäisesti ja osana tiimiä sekä hyvää englannin ja suomen kielten suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito, hyvät IT-taidot sekä kokemus toimistotyöstä katsotaan eduksi.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon eikä kuulu Suomen tapaturmavakuutuslain piiriin, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelu-sopimus. Harjoittelijalla tulee täten olla myös työtapaturman kattava matkavakuutus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin.

Kirjalliset suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 9.2.2020 mennessä osoitteeseen: sanomat.nyc@formin.fi, sähköpostin aiheena ”NYC, yhteishallintoyksikön harjoitteluhakemus”. Toivottu harjoitteluajankohta ja tieto rahoituksesta tulee ilmoittaa hakemuksessa. Lisätietoja tehtävästä antaa yhteishallintoyksikön vetäjä Raisa Rautala, raisa.rautala@formin.fi, puhelin + 1 212 821 0212.

Olemme yhteydessä ainoastaan haastatteluihin valittaviin hakijoihin, viimeistään 16.2.2020 mennessä.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.
Www

https://finlandabroad.fi/web/usa/frontpage

Jaa ilmoitus