Opiskelijatöihin.fi

United Founders Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
1.6.2020 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
Vähintään TES mukainen palkkaus opiskelijoille/harjoittelijoille.

Haku päättyy
30.4.2020

Työpaikan lähiosoite
Halsuantie 2 00420, Helsinki

Lisätietoja antaa
Timo Huomo, viestintäkoordinaattori, p. 044 2530 390

4-5 rakennusalan opiskelijaa arkkitehti-, rakenne- ja LVI-suunnittelutehtäviin kesäksi 2020!

Työtehtävän kuvaus Haku United Foundersin kesätyöpaikkoihin vuodelle 2020 on nyt auki!

Luvassa on ykköspaikkoja 4-5 rakennusalan opiskelijalle kesälle 2020. Tänä vuonna haemme kesätyöntekijöitä arkkitehti-, rakenne- ja LVI-suunnittelutehtäviin. Olet hakemamme tyyppi, jos olet rakentamisen rokkikukko, intohimoinen oppija ja uusien haasteiden rakastaja, joka on valmis rikastuttamaan yhteisöämme omalla huumorintajullaan ja elämänkokemuksellaan!

Nettisivuiltamme löydät esimerkiksi aikaisempien kesätyöntekijöidemme kuvauksia duuneistaan ja UF:llä työskentelystä. Tsekkaa niistä työtehtävien sisällöt ja luonne tekijöidensä kertomana. Pääset tutustumaan meihin tarkemmin nettisivujemme, Instagramin, Facebookin ja LinkedIn-sivumme avulla.Facebookin puolelta löydät mm. Viikon kasvo -sarjan, jossa avataan United Foundersin maailmaa ja kerrotaan työntekijöistämme työpöytien ja projektien takana. Meininkiämme voit tunnustella myös ottamalla seurantaan Instagramimme sekä hashtagin #UFjengi.

Lähetä kesätyöhakemuksesi ja CV:si ilmoituksessa mainittuun osoitteeseen. Mainitse hakemuksessa tehtävä, jota ensisijaisesti haet (arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, LVI-suunnittelu). Käsittelemme hakemukset heti niiden saavuttua ja järjestämme myös haastatteluja saman tien. Laita siis pian hakemusta tulemaan! :)

Olemme Vastuullinen kesäduunipaikka 2020.
#VKD20
Www

https://www.unitedfounders.fi/kesatyo

Jaa ilmoitus