Opiskelijatöihin.fi

Infrap Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.4.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Huhti-toukokuussa

Palkkaus

Haku päättyy
30.4.2020

Työpaikan lähiosoite
Sotilaankuja 2 B 90130, Oulu

Lisätietoja antaa
Matias Kärkkäinen 0504426413

Työharjoittelu kesä 2020, tiestömittaaja

Työtehtävän kuvaus Haemme kesätyöntekijöitä töihin kesän 2020 erilaisiin projekteihin. Työ sopii etenkin 1. ja 2. vuoden opiskelijoille haalariharjoitteluksi, mutta kaikki hakemukset toki huomioidaan. Tehtäviin koulutetaan, joten alan työkokemus ei ole vaatimuksena. Ajokortti on välttämättömyys ja Tieturva –kurssit katsotaan eduksi. Työn kesto on noin 2-5 kk (huhti-lokakuu).

Työhön kuuluu muun muassa erilaisia tiestöllä tapahtuvia mittaustöitä, jotka edellyttävät matkustusvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Lisäksi edellytämme tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta. Työreissut ovat yleensä useamman päivän pituisia ja suoritetaan työparin kanssa. Työtehtäviä tarjoamme ympäri Suomen. Matkakustannukset ja majoituksen tarjoaa työnantaja.

Työtehtävissäsi pääset näkemään kaunista Suomea useilla eri paikkakunnilla ja työskentelemään itsenäisesti työparisi kanssa. Työilmapiirimme on erittäin rento ja henkilöstömme on koko ajan tukenasi koko kesän ajan.

Lähetä ansioluettelosi ja työpaikkahakemuksesi erillisinä liitetiedostoina pdf- muodossa sähköpostiin: matias.karkkainen@infrap.fi 30.4.2020 mennessä. Hakemuksessa olisi hyvä olla jo mainittuna milloin voit aloittaa työt. Merkitse viestin aiheeksi ”Kesätyö, Etunimi Sukunimi, asuinpaikkakunta”
Www

http://www.infrap.fi

Jaa ilmoitus