Opiskelijatöihin.fi

Norelco Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.3.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Toukokuu

Palkkaus
TES:in mukaisesti

Haku päättyy
29.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Taitajantie 4-6 57210, Savonlinna

Lisätietoja antaa
Olli Malinen, 050 525 5009

Kojeistoasentaja

Työtehtävän kuvaus Norelco Oy on v. 1962 perustettu perheyritys, joka on suurimpia sähkönjakelujärjestelmien toimittajia Suomessa. Valmistamme sähköasemia, muuntamoita ja sähkökeskuksia sähkönsiirron, teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Meitä norelcolaisia on yhteensä yli 200. Pääkonttorimme sijaitsee luonnon kauniissa Savonlinnassa ja toimintaa on myös Kuopiossa ja Vantaalla.

Haemme tulevaksi kesäksi insinööriopiskelijoita Savonlinnaan ja Kuopioon Kojeistoasentajaksi

Tehtäväsi sisältää projektikohtaisten pien- ja/tai keskijännitekojeistojen kytkentätyötä suunnittelijoidemme laatimien ohjeiden mukaisesti. Lisäksi työhön kuuluu myös omien projektiesi laadun varmistusta sekä mahdollisuus olla mukana kehittämässä tuotantoamme ideoillasi.

Olet etsimämme henkilö jos suoritat sähkö- tai automaatiotekniikan insinööriopintoja ja sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oppimishalukkuutta sähkökojeistoista. Katsomme aiemmin suoritetun sähkö-, elektroniikka- tai automaatioasentajan tutkinnon tai vastaavan muun sähköasennusosaamisen eduksi.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan lisäksi loistavan tilaisuuden hankkia kokemusta teollisesta sähkötuotteiden valmistuksesta. Työtehtävät muotoutuvat aiemman kokemuksesi mukaisesti ja työnopastus tapahtuu tehtaallamme kokeneen opastajan toimesta. Valmistumisen jälkeen meillä kesätöissä olleilla insinööreillä on hyvät mahdollisuudet saada insinööritason työtehtäviä yrityksestämme.

Työpisteesi tulisi olemaan Savonlinnassa Nojanmaan tehtaallamme tai Kuopiossa Itkonniemen tehtaallamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 27.3.2020 mennessä sähköpostilla olli.malinen@norelco.fi. Täytämme paikkoja sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy, joten jos kiinnostuit, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.
Www

https://norelco.fi/

Jaa ilmoitus