Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.2.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Kittilä 99100, Kittilä

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi 0505268841

Kiinteistönhoitaja Kittilään

Työtehtävän kuvaus Oletko kiinteistönhuollon ammattilainen joka hakee uusia haasteita?

Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kittilään.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.

Työssäsi huolehdit taloteknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä vaativissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme Kittilässä, Kolarissa ja Levillä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistön kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 04–15.30 välillä, mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystysrinkiin.

Edellytämme hakijalta kiinteistönhoitajan perustutkintoa. Myös työturva-, tieturva- ja tulityökortti sekä EA-kurssit tulee olla suoritettuna. Sähköasentajan, LVI-asentajan tai muun alalle soveltuvan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon katsomme eduksi. Työkokemus taloteknisestä kiinteistönhoidosta sekä toiminnanohjausjärjestelmien kuten Tampuuri, Granlund Manager, FimX ja Haahtela tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman auton käyttöä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, mutta pystyt kommunikoimaan asiakaspalvelutilanteissa myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=30742&jc=1

Jaa ilmoitus