Opiskelijatöihin.fi

Insinööritoimisto Kari Kolari Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.3.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Touko-kesäkuu

Palkkaus
RIA ry:n suositusten mukainen

Haku päättyy
1.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Isoharjantie 6 71800, Siilinjärvi

Lisätietoja antaa
Kari Kolari, 050-4305709, kari.kolari@inskolari.fi

Punossuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Hei!
Haemme joukkoomme Siilinjärven Harjamäkeen tai Helsingin Kalasatamaan kesätyöntekijää/harjoittelijaa jännebetonirakenteiden punossuunnittelijan tehtävään. Olethan vähintään 3. vuosikurssin rakennusinsinööriopiskelija rakennesuunnittelun linjalta.

Tehtävänäsi on esijännitettyjen ontelo- ja kuorilaattojen punossuunnittelu. Pääset mitoittamaan laataston rakennesuunnittelijan antamien lähtötietojen pohjalta, luomaan punostetut mittakuvat, täydentämään punostiedot rakennekuviin sekä laatimaan elementtiluettelot valmistavalle tehtaalle. Toimit myös yhteyshenkilönä sekä asiantuntijana laattatehtaan ja rakennesuunnittelijan välillä.
Tehtävästä suoriutuminen edellyttää:
• asiakaspalvelutaitoja
• suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista
• itsenäistä otetta työtehtäviin
• AutoCad ja Office 365 -ohjelmistojen perusteiden hallintaa
• tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä motivaatiota uuden oppimiseen

Perehdytämme sinut ontelo- ja kuorilaattojen suunnitteluperiaatteisiin ja suunnitteluohjelmien käyttöön. Laattatuotannon prosessin tunteminen on osa punossuunnittelijan ammattitaitoa, joten tehdasvierailu tulee olemaan osa perehdytystä. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija vaan haluamme tukea mahdollista uraasi punossuunnittelijana tulevaisuudessa.

Harjoittelusta maksetaan RIA ry:n suositusten mukainen palkka. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä touko-kesäkuun aikana. Harjoitteluaika kestää elo-syyskuun loppuun asti.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi viimeistään 1.3.2020 osoitteeseen kari.kolari@inskolari.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Kolari, puh. 050 430 5709, kari.kolari@inskolari.fi

Insinööritoimisto Kari Kolari Oy on erikoistunut esijännitettyjen betonirakenteiden suunnitteluun. Asiakkaitamme ovat Suomessa toimivat betoniteollisuuden yritykset. Yrityksessämme työskentelee 4 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Pohjois-Savossa Siilinjärvellä sekä Joroisissa ja Helsingissä.
Www

Jaa ilmoitus