Opiskelijatöihin.fi

Metos Oy Ab

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
touko-kesäkuussa

Palkkaus
työehtosopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.4.2020

Työpaikan lähiosoite
Putkitie 4 79130, Sorsakoski

Lisätietoja antaa
Antti Räisänen p. 0204394917

Levytyökeskus-operaattori/kesätyö

Työtehtävän kuvaus METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja-kalusteita. Tehtävämme on auttaa ammattikeittiöitä menestymään. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan ja kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux- maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Tarjoamme metallialan opiskelijalle tai jo työelämässä olevalle henkilölle kesätöitä sopimuksen mukaan touko-elokuulle ammattikeittiökalusteiden levytyökeskus-operaattorina Sorsakoskella. Tehtävänäsi on operoida levytyökeskuksella materiaalien vaihtoja koneelle, käyttää konetta, käsitellä valmiita kappaleita sekä tehdä muita avustavia tehtäviä.

Metoksella työ on suurilta osin tiimityötä, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Henkilönä olet tehokas, täsmällinen ja et kavahda fyysisenkään työn tekemistä. Tuotantotilat ovat turvalliset ja siistit. Toimimme kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, mukavat työkaverit sekä paljon uuden oppimista.

Aiemmat nuoret työntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa meillä. Metos valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa Suomen 11. parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

Jätäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 30.4. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimin esimieheen Antti Räisänen p. +358204394917.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat kesätyökokemuksestasi meillä parhaan mahdollisen.

Www

https://www.metos.com/page.asp?pageid=2,6&languageid=FI

Jaa ilmoitus