Opiskelijatöihin.fi

Kotimaailma Joensuu

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.3.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
1.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Torikatu 19 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Antti Bayer joensuu@kotimaailma.com

Harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Kotimaailma Joensuu hakee korkeakouluopiskelijaa (tradenomi/restonomi) keväällä/kesällä tapahtuvaan harjoitteluun. Kotimaailma Joensuu tarjoaa majoitusta kalustetuissa asunnoissa Joensuun keskustassa.

Harjoittelun tarkempi sisältö laaditaan opiskelijan kanssa yhdessä tukemaan opiskelijan opintoja ja työllistymistä. Harjoittelusta noin 50% on päivittäisiä rutiinitehtäviä (majoitustilojen siistiminen ja täydennykset, pyykkihuolto, varausten hoitaminen) ja loput 50% ajasta on mahdollista tehdä opintojen ja oman mielenkiinnon mukaisia tehtäviä esimerkiksi markkinointi, SoMe, myyntikampanjat tai majoitustilojen kuvaus. Olemme pieni yrittäjävetoinen yritys, joten hyvin erilaiset yritystoimintaan tai matkailuun liittyvät tehtävät ovat mahdollisia: oma mielenkiinto ratkaisee.

Arvostamme intoa kehittää omaa osaamista ja rohkeutta hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ainoa ehdoton vaatimus on B-ajokortti.

Tarjoamme harjoittelun ajalta lounaat. Lisäksi harjoittelun jälkeen on mahdollista jatkaa osapäiväisenä majoitustyöntekijänä.

Kerrothan jo hakemuksessasi millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Lisätietoja saa parhaiten sähköpostitse joensuu@kotimaailma.com.
Www

https://www.kotimaailma.com/kaupungit-ja-asunnot/joensuu

Jaa ilmoitus