Opiskelijatöihin.fi

WSP Finland Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.2.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
17.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Mall of Tripla 00520, Helsinki

Lisätietoja antaa
Cécil Fagerström / aTalent Recruiting, 0505053170

Katusuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Työelämässä
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Tripla, Helsinki
Haku-DL: 17.2.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä yhdyskuntarakentamisen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Suunnittelemme, tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 650 asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee n. 49 500 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa.

WSP etsii nyt motivoitunutta katusuunnittelijaa ammattitaitoiseen tiimiinsä Helsingin Pasilaan! Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan erilaisia ja monipuolisia katuhankkeita. Tällä hetkellä työstämme aivan uusien ja kehittyvien asuinalueiden katu- ja rakennussuunnittelua pääkaupunkiseudulla, joten pääset myös konkreettisesti näkemään työsi jäljet. Toivomme, että olet aikaisemmin tehnyt katusuunnittelua ja omaat hyvät Autocad taidot. Lisäksi on tärkeää, että olet tiimipelaaja, joka kantaa vastuuta omasta työstään ja haluaa kehittyä.

Meille on tärkeää saada työntekijät viihtymään ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet avoimessa, rennossa ja vastaanottavaisessa työyhteisössä sekä erittäin kannustavan tiimin tuen. WSP tarjoaa sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan todella monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin - myös kansainvälisesti.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (insinööri tai diplomi-insinööri).
- Aikaisempaa työkokemusta ja osaamista alan vastaavanlaisista suunnittelutöistä.
- Suunnittelualan ohjelmisto-osaamista (Autocad ja Novapoint).
- Kiitettävää suomen- ja englannin kielen taitoa.
- Hyvää asennetta ja tiimityötaitoja.


Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden oppia ja kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa.
- Aitiopaikan, missä pääset tekemään monipuolisia ja haastavia suunnitteluprojekteja pääkaupunkiseudulle muiden huipputyyppien kanssa.
- Puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.
- Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. - - Meillä töihin on mukava tulla!
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut, sekä aivan uudet joustavat toimitilat Pasilan Triplassa.

Oletko etsimämme katusuunnittelija? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään maanantaina 17.2.2020 mennessä osoitteessa https://apply.atalent.fi/wsp-finland-oy-katusuunnittelija-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös mahdollisen aloituspäiväsi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa. WSP:stä voit lukea lisää osoitteessa www.wsp.com/fi-FI.

Lisätietoja hakuprosessista sekä tehtävästä antaa aTalentin Sr. Recruitment Manager Cécil Fagerström (050 505 3170, cecil.fagerstrom[at]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/katusuunnittelija

Jaa ilmoitus