Opiskelijatöihin.fi

Kuopion Reippaan Voimistelijat

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.12.2020

Työpaikan lähiosoite
Hermanninaukio 3 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Katariina Karjalainen p. 044-9894681

Lasten voimistelun ohjaaja/valmentaja

Työtehtävän kuvaus Kuopion Reippaan Voimistelijat ry etsii ohjaajia ja valmentajia seuramme harraste- ja kilparyhmiin. Ohjaajia ja valmentajia tarvitaan etenkin telinevoimistelun ryhmiin.

Lasten harrasteryhmän ryhmänohjaajilta edellytetään joko kokemusta lasten liikunnan ohjaamisesta tai omaa voimistelutaustaa tai koulutusta. Seura myös kouluttaa tehtävään. Apuohjaajajilta edellytetään innokkuutta lastenliikunnan ohjaamiseen ja oppimisen halua. Paikkoja on auki mm. telinevoimistelun perusteet- ja jatkoryhmissä sekä 4-5-vuotiaiden telinetemppuryhmissä.

Valmentajilta edellytetään voimistelutaustaa ja koulutusta (esim. voimistelunohjaajan startti tai voimistelukoulu). Seura tukee jatkokouluttautumisessa.

Työaika sijoittuu iltaan ja/viikonloppuun. Työtehtävät ja työtunnit (n. 1-10h/vko) sovitaan tarkemmin työntekijän kanssa.

Kuopion Reippaan Voimistelijat on kuopiolainen, yksi alueen suurimmista seuroista, jolla on kymmenien vuosien kokemus lasten voimisteluliikunnasta. Tervetuloa mukaan reippaaseen joukkoon!

Mikäli kiinnostuit tehtävistä tai kaipaat lisätietoja ole yhteydessä valmennuskoordinaattori Katariina Karjalaiseen, valmennuskoordinaattori@krv.fi
Www

https://kuopionreippaanvoimistelijat.fi/

Jaa ilmoitus