Opiskelijatöihin.fi

Academic work / Bang & Bonsomer

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
2.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Pääkaupunkiseutu -, Helsinki

Lisätietoja antaa
Ville Nurmi

Asiakaspalveluhenkinen myyntiassistentti Helsinkiin, 12kk

Työtehtävän kuvaus Onko sinulla kaupallinen koulutustausta sekä asiakaspalveluhenkinen asenne? Haluatko saada arvokasta työkokemusta liiketoiminnan eri osa-alueilta? Etsimme myyntiassistenttia kemianyhtiö Bang & Bonsomerille Helsinkiin! Tässä tehtävässä työskentelet myynnin ja tuotannon tukena, hoidat asiakaspalvelua sekä osallistut logistiikka- ja hankintatehtäviin. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Etsimme Bang & Bonsomerille myyntiassistenttia äitiysloman sijaisuuteen Helsinkiin. Työskentelet myynnin tukena monipuolisessa työnkuvassa. Bang & Bonsomerilla sinua odottaa vastuullinen ja oma-aloitteisuutta vaativa työtehtävä, rennon miellyttävä ilmapiiri sekä mukavat työkaverit!

Tarjoamme
- Oma-aloitetteisuutta vaativan monipuolisen työtehtävän
- Miellyttävät työkaverit ja työympäristön

Työtehtävä
Myynnin assistenttina työskentelet myynnin ja tuotannon tukena, hoidat asiakaspalvelua sekä osallistut logistiikka- ja hankintatehtäviin. Tehtäviisi kuuluu tilausten vastaanottaminen asiakkailta erityisesti puhelimitse sekä niiden kirjaaminen järjestelmään.

Työtehtäviäsi ovat:

- Myynnin ja tuotannon tukena toimiminen
- Monikanavainen asiakaspalvelu
- Tilaustenkäsittely ja logistiikan tehtävät

Etsimällämme henkilöllä on
Etsimämme henkilöllä on kaupallinen koulutustausta (esim. amk/merkonomi) sekä ymmärrystä yritysmaailmasta. Sinulla on reipas, oma-aloitteinen ja innostunut työote ja viihdyt hyvin asiakaspalvelutehtävissä. Olet myös tarkka ja pidät rutiininomaisistakin työtehtävistä. Lisäksi puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Etsimämme henkilö on:

- Kaupallinen koulutus
- Kokemusta toimisto- tai asiakaspalvelutehtävistä
- Reipas ja oma-aloitteinen työote
- Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Muuta tietoa :

Aloitus: Maaliskuussa 2020

Kesto: 12 kk

Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bang & Bonsomer puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Bang & Bonsomer on vuonna 1927 perustettu suomalainen kemianyhtiö, joka toimittaa sekä tuottajana että jakelijana eri teollisuusalojen käyttämiä raaka-aineita ja lisäaineita. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa, Valkovenäjällä, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Vuonna 2018 Bang & Bonsomerin myynti oli 170 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 280 työntekijää.

Hae paikkaa täältä:
https://jobs.academicwork.fi/annons/asiakaspalveluhenkinen-myyntiassistentti-helsinkiin-12kk/15038882
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/asiakaspalveluhenkinen-myyntiassistentti-helsinkiin-12kk/15038882

Jaa ilmoitus