Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.2.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
18.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Rovaniemi 96100, Rovaniemi

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Kiinteistönhoitaja Rovaniemelle

Työtehtävän kuvaus Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.

Työssäsi huolehdit taloteknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä vaativassa ja monipuolisessa asiakaskohteessamme Rovaniemellä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistön kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7–15.30, mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystysrinkiin. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Edellytämme hakijalta kiinteistönhoitajan perustutkintoa. Myös työturva-, tieturva- ja tulityökortti sekä EA-kurssit tulee olla suoritettuna. Sähköasentajan, LVI-asentajan tai muun alalle soveltuvan ammatti- tai erikoisammattitutkinon katsomme eduksi. Myös aikaisempi työkokemus taloteknisestä kiinteistönhoidosta sekä toiminnanohjausjärjestelmien (Tampuuri, Granlund Manager, FimX, Haahtela ym.) käyttökokemus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman auton käyttöä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, mutta pystyt kommunikoimaan asiakaspalvelutilanteissa myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=31722&jc=1

Jaa ilmoitus