Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 4.3.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian/ Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
4.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Tarkka sijainti ilmoitetaan haastattelussa 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Meri Laukkanen / krn07@academicwork.fi

ICT-Järjestelmäasiantuntija

Työtehtävän kuvaus ICT-Järjestelmäasiantuntija
Etsitkö mielenkiintoista ja varmasti ainutlaatuista työtehtävää ICT-järjestelmien ja -verkkojen parista? Huipputurvallisia palvelinkeskuspalveluita tärkeille julkisen ja yksityissektorin organisaatioille tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt joukkoonsa jo työkokemusta kartuttanutta, kehittämishaluista ja oma-aloitteista ICT-Järjestelmäasiantuntijaa. Asiakasyrityksemme pitää huolta siitä, että yhteiskunnan tietotekniset perusrakenteet ja kriittiset tietojärjestelmät toimivat myös yhteiskunnan vakavissa häiriö- ja poikkeustilanteissa. Monipuolisen työnkuvan lisäksi yritys tarjoaa sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön, mukavan ja rennon työyhteisön sekä kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Voit olla jo muutaman vuoden ICT-järjestelmien ja -verkkojen parissa toiminut henkilö tai kokeneempi osaaja, mutta tärkeintä on, että sinulta löytyy palo oman osaamisesi laajentamiseen. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus

Tehtävässä työllistyt vakituiseen ja kokoaikainen työsuhteeseen. Työskentelet ajoittain Helsingin toimistolla ja suurimman osan ajasta palvelinkeskuksessa vastaten yhdessä kollegoiden kanssa palvelinkeskusten teknisen toiminnan laadusta ja varmuudesta. Toimit asiantuntijana Verkko- ja IT-palvelinjärjestelmien parissa. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu järjestelmien ylläpito- ja kehitystöitä, kuten palvelinympäristöjen ja palvelujen kehittämistä sekä uusien innovoimista. Teet yhteistyötä asiakkaiden ja organisaatioiden kanssa sekä välillä myös vastaanotat ja saatat vieraita palvelinkeskusten tiloissa noudattaen yhtiön turvallisuuskäytäntöjä. Vastaanotatte tiiminne kanssa palvelupyyntöjä asiakkailta ja ratkaisette niihin liittyviä IT-haasteita.

Tarjoamme

- Monipuoliset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät ainutlaatuisella toimialalla

- Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamista sekä kehittymismahdollisuuksia talon sisällä

- Rennon ja avoimen yrityskulttuurin sekä mukavat ja huumorintajuiset työtoverit

- Hyvät työsuhde-edut

- Kattavan perehdytyksen

Työtehtävät

- IT-palvelinjärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävät; Palvelujen kehitys, konesalien laitteiden ylläpito, uusien palvelujen innovoiminen

- Palvelinkeskuksen teknisen toiminnan laadusta ja varmuudesta vastaaminen yhdessä tiimin kanssa; Laitteiden valvonta, huolto ja vikakorjaukset IT-järjestelmien osalta

- Verkon tietoturva-asioiden ja tuotantotilan valvonta; Turvaprosessien varmistaminen, fyysisen ja IT-turvallisuuden valvonta

- Asiakkaiden vastaanotto ja saattaminen palvelinkeskuksen tiloissa

- Asiakkaiden palvelupyyntöihin vastaaminen ja IT-haasteiden ratkaisu yhdessä tiimin kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

- vähintään 3-4 vuotta työkokemusta IT-alalta (esim. IT-järjestelmien ja tietoverkkojen parista)

- Soveltuva tutkinto tieto- ja viestintäteknologian alalta tai tietoliikennetekniikasta (eduksi katsotaan korkeakoulutasoinen tutkinto, esim. AMK)

- Tietämystä ja ymmärrystä seuraavilta osa-alueilta; Tietoliikenneverkot; (kytkimet, palomuurit ja mahdollisesti DWDM), virtualisointi, dokumentointi

- Sujuva suomen ja englannin kielitaito

- B-ajokortti ja oma auto

Lisäksi katsomme valinnassa eduksi tuntemuksen eri palvelinkeskuksen peruspalveluista, kuten levyjärjestelmistä, SAN, varmistuksesta, valvonnasta ja käyttöönottosuunnittelusta.

Etsimämme henkilö on:

- Toimintatavoiltaan systemaattinen ja järjestelmällinen

- Oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen

- Vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja

- Joustava

Huomioithan, että valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys (poliisin rekisterit, huumetestit ym).

Muuta tietoa
- Aloitus: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan

- Kesto: Vakituinen

- Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5h/viikko (ma-pe)

- Sijainti: Tarkka sijainti ilmoitetaan haastattelussa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme on palvelinkeskuspalveluita tuottava yritys. Näiden huipputurvallisten palvelinkeskusten tärkeimpänä tehtävänä on taata niihin sijoitetuille kriittisille tietojärjestelmille jatkuvakäyttöinen toimintaympäristö myös yhteiskunnan vakavissa häiriö- ja poikkeustilanteissa sekä varmistaa tärkeiden järjestelmien ja tietojen säilyminen. Asiakkainaan heillä on tärkeitä julkis- sekä yksityissektorin organisaatioita.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ictjarjestelmaasiantuntija/15038990

Jaa ilmoitus