Opiskelijatöihin.fi

Solarigo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.2.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
17.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Takojankatu 1 C B18 33540, Tampere

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting, p. 050 524 1998

Projektikoordinaattori

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen viimeistelyvaihe - valmistunut
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, maaliskuu 2020
Sijainti: Takojankatu 1 C B18, 33540 Tampere
Haku-DL: 17.2.

Solarigo on uusiutuvaa aurinkosähköä tarjoava suomalainen energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen puhdasta, uusiutuvaa aurinkosähköä. Toimitamme asiakkaillemme aurinkosähköä paikan päällä tuotettuna täyden palvelun periaatteella. Asiakkainamme on tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä, kuten Metso, Tokmanni, Valmet, Kesko, ABC, Atria ja Lease Green.

Solarigon tiimimme koostuu intohimoisista energia-alan toimijoista ja yksityisistä sijoittajista, joilla on pitkäaikainen kokemus energia-alalta, myynnistä ja markkinoinnista sekä tieto- ja sähköjärjestelmistä. Liiketoimintamme on ennen kaikkea menestyksekästä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa aurinkosähkön merkittävä lisääntyminen Suomessa.

Aurinkovoima on energiamarkkinoiden globaali megatrendi ja tarve kasvattaa aurinkoenergian osuutta voimistuu nopeasti. Vastatakseen tarpeisiin Solarigo etsii tiimiinsä talousorientoitunutta Projektikoordinaattoria! Kenties juuri sinua?

Projektikoordinaattorina tulet työskentelemään Solarigon aurinkovoimaloiden toimitusten koordinoinnin, projektikirjanpidon sekä muiden taloushallinnon tehtävien parissa. Projektikirjanpidon sekä myynti- ja ostoreskontran hoidon lisäksi raportoit johdolle sekä projektipäälliköille talouden avainlukuja. Lisäksi pääset tutustumaan nopeasti kehittyvän energia-alan saloihin mm. tekemällä energiatukihakemuksia. Toimit osana Solarigon nuorekasta projektiorganisaatiota ja olet päivittäisessä työssäsi tiiviisti yhteydessä ulkoiseen taloushallinnon kumppaniin sekä konsernin emoyhtiön talousammattilaisiin. Lisäksi toimit myynnin tukena ja pääset myös osallistumaan hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Solarigolla pääset tutustumaan monipuolisesti projektiorganisaation toimintaan ja osaamisesi karttuessa voit laajentaa asiantuntemustasi myös ulkoisen viestinnän ja HR-tehtävien parissa.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esim. tradenomi)
- Ymmärrystä taloushallinnosta (esim. kirjanpidosta)
- Järjestelmällistä, aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
- Intoa uuden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä
- Kiinnostus (uusiutuvaa) energia-alaa kohtaan

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisten tehtävien parissa
- Merkityksellisen työn Suomen johtavan aurinkosähkötoimittajan riveissä
- Lämminhenkisen ja energisen työyhteisön, joka tarjoaa sinulle tukea, vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa
- Aktiiviseen elämäntapaan kannustavan työyhteisön työsuhde-etuineen (mm. liikunta- ja kulttuurietu)
- Joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätöihin
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Palveluntarjoajana sekä työnantajana Solarigo on vakavarainen ja luotettava kumppani. Perustamisesta asti yksityisomistuksessa olleen Solarigon osake-enemmistö siirtyi viime vuonna (06/2019) Suur-Savon Sähkö Oy:n tytäryhtiön Lumme Energia Oy:n omistukseen. Kaupan tavoitteena on tukea Suomen energiaomavaraisuutta ja rakentaa Solarigosta johtava kansallinen ja kasvavasti kansainvälinen aurinkosähkötoimija. Solarigon alkuperäiset omistajat jatkavat yrityksen laajentamista ja kansainvälistämistä.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-tiedostoina viimeistään 17.2.2020 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/solarigo-systems-oy-projektikoordinaattori-2-2020. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Solarigo Systems Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.solarigo.fi/.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Solarigo Systems Oy:n palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/projektikoordinaattori-6

Jaa ilmoitus