Opiskelijatöihin.fi

IISY

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.2.2020

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
16.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Etelä-Suomi (toimisto osoitteessa Karaportti 1, 02610 Espoo) x, x

Lisätietoja antaa
Otto Seppälä, +358 44 0550 317

IISY: Account Manager (Etelä-Suomi)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen / osa-aikainen
Haettu tausta: Valmistunut / opintojen loppuvaiheessa oleva
Työaika: 15-38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: ASAP, sopimuksen mukaan
Sijainti: Etelä-Suomi (toimisto osoitteessa Karaportti 1, 02610 Espoo)
Haku-DL: 16.02.2020

IISY, sisäilmaan erikoistunut digitaalinen asiantuntijatalo, auttaa kiinteistönomistajia johtamaan sisäilman laadun kehitystä suurissa rakennuskannoissa digitaalisella Freesi-sisäilmapalvelullaan. Yritys perustettiin vuonna 2017 missionaan “Terveempiä rakennuksia. Terveempiä ihmisiä.”, ja siitä lähtien Freesi-sisäilmapalvelulla on Suomessa ollut markkinoiden johtava asema sisäilman laadun kehittämistä tarjoavana digitaalisena asiantuntijapalveluna.

Lupaavan kasvunsa myötä IISYllä halutaan nyt lähteä toden teolla levittämään puhtaamman sisäilman ilosanomaa ympäri Suomea. Parissa vuodessa kerätty vakuuttava kattaus niin julkisen- kuin yksityisenkin puolen referenssejä (iisy.fi/kokemuksia) osoittaa, että IISYn palveluratkaisu tuottaa aitoa lisäarvoa yritysasiakkailleen - tästä osoituksena erittäin vähäinen asiakaspoistuma! Hyvän tuotteen avuksi tarvitaan tietysti myös myyntiprosessi - ja IISYllä siihen on löydetty toimiva sapluuna. Huonommistakin asetelmista voisi varmasti myyntiä lähteä tekemään!

IISYn Account Managerina pääset ottamaan vastuullesi koko myyntiprosessin ensikontaktoinnista asiakastapaamiseen (kasvokkain ja etänä), ja pilottikeissin jälkeen asiakkuuden jatkojalostamiseen, vastuualueenasi Etelä-Suomi. Sujuvan startin mahdollistamiseksi osoitamme vastuullesi jo alkuvaiheessa myös valmiita asiakkuuksia lähtötasosi ja aiemman kokemuksesi mukaan. IISYlle potentiaalisia asiakkaita on niin julkisella (kunnat ja kaupungit) kuin yksityiselläkin (kiinteistöomistajat ja -sijoittajat sekä rakennusliikkeet) puolella, joten pääset kerryttämään arvokasta asiakaskokemusta molemmista “maailmoista”. Lähtökohtaisesti sinun ei itse tarvitse käyttää aikaa potentiaalisten prospektien kaiveluun tai arviointiin, sillä pohjatyö tälle on jo tehty hyvin. Pääset siis hyvin nopeasti kiinni varsinaiseen puhelimitse sekä sähköpostitse tapahtuvaan kontaktointiin. IISYllä työtäsi ohjaavat selkeästi määritellyt suuntaa, määrää ja laatua painottavat mittarit. Oman työn suunnittelun, aikataulun ja sijainnin saat toteuttaa haluamallasi tavalla - IISY:llä omaan työhön pääsee aidosti vaikuttamaan!

Tehtävässä menestyäksesi voit olla joko jo kokeneempi ratkaisumyynnin ammattilainen, vasta myyntiuraasi aloitteleva tekijä, tai mitä vain näiden kahden väliltä. Yhtä kaikki, vähimmäisvaatimuksena odotamme sinun olevan motivoitunut viemään pitkäjänteisesti ja systemaattisesti myyntiprosesseja eteenpäin fiksun ratkaisukeskeisessä teknisen myynnin maailmassa. Kaupallinen tai teknillinen koulutustausta toimii täten hyvänä pohjana tehtävään, mutta ei ole missään nimessä välttämättömyys. Mikäli olet jo muualla todistanut kykysi ja löytänyt itsellesi toimivan tavan tehdä myyntiä ja vaalia asiakassuhteita, niin toivotamme sinut mielellämme tervetulleeksi, mutta mikäli myynti ympäristönä on sinulle uusi, lupaamme tarjota sinulle tarvittavat avaimet menestymiseen toimivaksi osoittamaamme myyntiprosessiin tarkasti perehdyttämällä.

IISY tarjoaa sinulle:
- Paikan hyvässä vauhdissa olevassa yrityksessä - Tuote on hyvä ja myyntiprosessi toimiva!
- Mahdollisuuden tehdä samanaikaisesti yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja ansaita siinä sivussa erittäin hyvin - IISYllä ei ole palkkakattoa!
- Nopean startin työsuhteellesi alun korotetun pohjapalkan sekä “lämpimien” kontaktien kautta
- Vastuun ja vapauden suunnitella oman työsi haluamallasi tavalla - tukirakenteista huolimatta
- Monipuolisen asiakaskunnan

Sinulta odotamme:
- Motivaatiota ja potentiaalia tehdä systemaattista ja pitkäjänteistä myyntityötä tulosten aikaansaamiseksi
- Kiinnostusta ja kykyä keskustella teknisistä kokonaisuuksista erilaisten ihmisten kanssa
- B-ajokorttia (auton saat tarvittaessa IISYltä)

Eduksesi luemme:
- Aiemman kokemuksen (ratkaisu)myynnistä
- Aiemman kokemuksen kiinteistö- tai rakennusalalta
- Opintojen kautta saadut tekniset tai kaupalliset valmiudet ymmärtää erilaisten asiakkaiden liiketoimintaa paremmin

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 16.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/iisy-account-manager-etela-suomi-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäiväsi.

IISYstä voit lukea lisää osoitteessa: https://iisy.fi/ ja tehtävästä sekä hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälältä (044 0550 317, otto.seppalai[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme IISYn palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/account-manager-etela-suomi

Jaa ilmoitus