Opiskelijatöihin.fi

A-Insinöörit

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.2.2020

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
neuvoteltavissa

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
23.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Bertel Jungin aukio 9 02600 , Espoo

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting ​+358 50 351 2400

A-Insinöörit: Projekti-Insinööri (Rakennuttaminen)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen (mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen)
Haettu tausta: 4. vsk - valmistunut
Työaika: 15-38h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa
Sijainti: Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo
Haku-DL: 23.02.2020

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. Olemme suomalainen yritys, jonka omistavat yhtiössä työskentelevät partnerit. Palvelemme asiakkaita kolmella toimialalla: rakennuttaminen, rakennesuunnittelu sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentaminen. Yli 700 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä näiden parissa innostavissa hankkeissa jopa 10:ssä eri toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. Me teemme asiat yhdessä ja paremmin, ja haastamme samalla koko alaa uudistumaan. A-Insinöörit tunnetaankin ainutlaatuisista hankkeista, kuten Helsingin Musiikkitalosta ja Tampereen Kauppakeskus Ratinasta. Paitsi merkittävistä hankkeista myös hyvästä työilmapiiristä- ja kulttuurista tunnettu A-Insinöörit sijoittuivat myös teknisen alan 14. houkuttelevimmaksi työnantajaksi, kun työssä olevat suomalaiset arvioivat Universumin ammattilaistutkimuksessa 2019 yritysten vetovoimaa. Uteliaat, tulevaisuuteen sitoutuneet asiantuntijamme pitävätkin meidät liikkeessä: A-Insinöörit ovat ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Klikkaa ja katso yritysvideoltamme, miten!

https://www.youtube.com/watch?v=H0vBVgsAHMY

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii rakennuttamisen yksikön kasvun tueksi A-luokan projekti-insinööriä Espooseen.

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen sekä uudis- että korjaushankkeisiin monipuolisia hankkeen johtamiseen ja rakennuttamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina kiinteistöjen tarveselvityksestä hankkeiden käyttöönottoon ja ylläpitoon saakka. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään ja onnistuneen rakennushankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä on vankka johtamis- ja rakennuttamisosaaminen. Projekti-insinöörinä vastaatkin eri hankkeiden rakennuttamistehtävistä sekä niiden koordinoinnista kokeneen projektipäällikön apuna. Hankkeesta sekä sen eri vaiheista riippuen tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi projektien aikataulutusta, kilpailutusta ja tarjousten vertailua, sopimusneuvotteluita ja sopimusten laatimista, kokouspäytäkirjojen luonnostelua, työpajojen valmistelua, projektipankin ylläpitoa sekä suunnittelun ohjausta. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla onkin mahdollisuus osallistua eri toteutusmuodoilla toteutettuihin hankekokonaisuuksiin ja keskeisin tavoitteesi on varmistaa, että hankkeiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat!

Projekti-insinöörinä teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea oma-aloitteinen sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa - paineensietokykyä unohtamatta! Olet lisäksi teknisesti näppärä ja sinulla on hyvät MS Office -taidot. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi rakennusalan tekijä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa ja onnistua Suomen innostavimmissa rakennushankkeissa. Kokemuksen myös karttuessa, sinulla on mahdollisuus siirtyä vaativampiin tehtäviin!

Sinulta odotamme:
- Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä
- Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason koulutustaustaa
- Aiempaa kokemusta urakoinnista, suunnittelusta tai muusta vastaavasta tehtävästä
- Hyviä MS Office -taitoja
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia sekä omaa autoa

Miksi A-Insinööriksi?
- Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo, joka tarjoaa ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon sekä reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
- Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
- Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
- Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovitusta: hauskat avec- ja tiimijuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
- Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkat ja joustavat työajat: tehtävä sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen, minkä lisäksi tarjoamme mahdollisuuden insinööri-/diplomityöhön!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 23. helmikuuta 2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://apply.atalent.fi/a-insinoorit-projekti-insinoori-rakennuttaminen-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinööreistä yrityksenä voit lukea lisää osoitteessa https://www.ains.fi/ kun taas puolestaan A-Insinöörien uratarinoihin voit tutustua blogin puolella osoitteessa https://www.ains.fi/blogi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö, tiiminvetäjä Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/projekti-insinoori-rakennuttaminen

Jaa ilmoitus