Opiskelijatöihin.fi

Cloubi

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa, mahdollisimman pian

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
24.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Vilhonkatu 4 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Miili Reponen / aTalent Recruiting p.0504754889

Software Developers, EdTech

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Työaika: 37,5h/vko
Vaatimukset: Opintojen loppuvaihe-työkokemusta
Sijainti: Vilhonkatu 4, Helsinki
Aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, mahdollisimman pian
Hae viimeistään: 24.2.2020

Olemme oppimateriaalikustantajien teknologiakumppani ja haluamme kehittää digitaalisen oppimisen kokemuksia. Palvelussamme yhdistyvät sekä pitkälle kehittynyt verkkopohjainen oppimissisällön tuottaminen että skaalautuva pilvi-infrastuktuuri. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme kasvavaa kansainvälistä asiakaskuntaa kattaen tällä hetkellä useita eurooppalaisia kustantajia. Lue lisää täältä (http://cloubi.com/)!

Cloubi etsii kasvunsa tueksi Software Developereita kehittämään parempia digitaalisia oppimisratkaisuja! Tässä roolissa tulet työskentelemään oman palvelumme, Cloubi-oppimateriaalialustan, parissa, joka mahdollistaa oppimisen tuen hyödyntämällä muun muassa analytiikkaa, adaptiivisuutta ja pelillisyyttä. Työskentelemme Suomessa kahdella eri paikkakunnalla, Tampereella ja Helsingissä vaikka nopeasti kasvavana kansainvälisenä yrityksenä olemme laajentuneet myös Euroopan markkinoille. Tällä hetkellä meillä on asiakkaita kymmenessä Euroopan maassa.

Tällä kerralla etsimme vahvistusta erityisesti Helsingin toimiston tiimiin. Työ sisältää monipuolisesti ohjelmistojen toteutuksen lisäksi määrittelyä, suunnittelua ja testausta sekä sisäisessä tuotekehityksessä että ketterissä asiakasprojekteissa. Projektimme ovat kestoltaan pääsääntöisesti melko pitkiä, mikä mahdollistaa syvällisen perehtymisen yhteen kokonaisuuteen kerrallaan. Roolisi on kuitenkin räätälöitävissä sekä toiveidesi että vahvuuksiesi mukaan.

Toivomme sinun olevan opintojesi loppusuoralla. Voit myös olla jo kokeneempi tekijä ohjelmistokehityksen saralla, sillä työ tarjoaa erilaisia kehittymismahdollisuuksia, ja sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan teknologisiin ratkaisuihimme. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Java-kehityksen parista, mutta toivomme sinun omaavan osaamista myös web-teknologioista, kuten JavaScriptistä, HTML5:sta sekä CSS:stä. Lisäksi odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme sinulta:
- Itsenäistä ohjelmointiosaamista Javalla, JavaScriptillä, HTML5:lla ja CSS:llä
- Ymmärrystä relaatiotietokannoista
- Yhteistyökykyä ja hyviä kommunikaatiotaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi katsomme eduksi:
- Kokemuksen käyttöliittymien toteuttamisesta (Vue.js)
- Osaamisen JavaScriptin kirjastoista (esim. jQuery ja RequireJS)
- Ymmärryksen Linuxista, Tomcatista ja Nginxistä

Cloubi tarjoaa:
- Mielenkiintoisia työtehtäviä sekä asiakasprojektien että sisäisen tuotekehityksen parissa digitaalisen oppimisen alalla
- Mahdollisuuden vaikuttaa omalta osaltasi oppimisen digitalisaation kehittymiseen
- Vastuullisen roolin sekä mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistaan entistä haastavampiin työtehtäviin, pitkällä tähtäimellä myös johdon rooleihin
- Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden
- Asiantuntevan ja kansainvälisen tiimin tuen kasvuyrityksessä
- Toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä meille CV:si sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään ma 24.2.2020 mennessä osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/cloubi-software-developers-edtech-2-2020. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen aloitusajankohtasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Cloubin palvelukseen.

Lue lisää yrityksestä täältä: http://cloubi.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/software-developers-edtech

Jaa ilmoitus