Opiskelijatöihin.fi

HögforsGST Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Kevään aikana

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Pohjukansalontie 1 79100, Leppävirta

Lisätietoja antaa
Jussi Pitkänen / jussi.pitkanen@hogforsgst.com

Kesätyö taloushallinnossa, HögforsGST Oy

Työtehtävän kuvaus Haemme kesätyöntekijää taloushallinnon tiimiimme Leppävirralle. Toivoisimme, että voisit aloittaa pienemmillä tunneilla (esim. 1pv/vko) jo keväästä alkaen ja kesän tullen tuntimäärä kasvaisi täyteen työviikkoon. Tarkemmat ajat voidaan sovittaa tilanteen mukaan.

HögforsGST Oy on 2004 perustettu, innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava suomalainen Cleantech-yhtiö. Suunnittelemme ja toteutamme energiaa säästäviä ilmanvaihto-, lämmitys-, jäähdytysjärjestelmiä sekä erilaisia hybridiratkaisuja lämmöntuottotekniikoita yhdistäen. Valmistamme kaikki tuotteemme Leppävirran tehtaallamme. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 25 miljoonaa euroa, josta viennin osuus noin 50 %.

Kesätyöntekijän työtehtävien pääpaino on ostoreskontrassa, jossa vastuullasi on osto- ja hyvityslaskujen tiliöinti, kohdistaminen, tarkastaminen sekä laskujen kierrättäminen. Lisäksi teet muita taloushallinnon avustavia tehtäviä sekä tarvittaessa tuet työkavereitasi myyntireskontrassa ja matkalaskujen käsittelyssä.

Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvia opintoja taloushallinnon alalta
- numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- tiimityötaitoja
- suomen ja englannin kielen taitoa
- Microsoft Excelin ja Wordin hallintaa

Tarjoamme sinulle:
- työkokemuksen kansainvälisessä yrityksessä
- hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
- mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.3.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen jussi.pitkanen@hogforsgst.com.
Www

https://hogforsgst.com/fi/

Jaa ilmoitus