Opiskelijatöihin.fi

westpro cc Oy/ Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 10.3.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
10.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Ukonvaaja 2 A 02130, Espoo

Lisätietoja antaa
Academic Work, +358 106 805 600

Laskentainsinööri Westpro cc Oy:lle

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt juuri valmistunutta tai uransa alussa olevaa laskentainsinööriä asiakasyrityksellemme Westpro cc Oy:lle. Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta määrälaskennan sekä tarjouspyyntöjen parissa rakennusalalla. Tärkeintä tehtävässä on halu kehittyä ja oppia uutta, sillä tässä roolissa sinulla on mahdollisuus laajentaa työnkuvaasi kokemuksen karttuessa. Hae heti!

Kuvaus
Tässä tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti laskentainsinöörin työtehtäviin. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tulevien hankkeiden määrälaskenta ja kustannusarvioiden laatiminen. Lisäksi laadit sopimuksia ja osallistut urakkaneuvotteluihin. Pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että yhteistyössä osaavan tiimin kanssa.


Tarjoamme
Hyvät kehitysmahdollisuudet oman roolin laajentamiseksi
Asiantuntevan tiimin oman työskentelyn tueksi
Mahdollisuuden osa-aikaisuuteen, mikäli opinnot ovat esimerkiksi kesken
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
Tulevien hankkeiden määrälaskenta
Kustannusarvioiden laatiminen
Valmistuneiden hankkeiden toteutumakulutietojen kerääminen
Kilpailu-urakoiden laskenta
Etsimällämme henkilöllä on
Tehtävään sopiva koulutus (AMK / DI)
Hieman aiempaa kokemusta rakennusalalta
Sujuva suomen kielen taito
Aiempi kokemus laskennasta sekä suunnitteluohjelmista (CAD) katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:
Oma-aloitteinen
Yhteistyökykyinen
Järjestelmällinen

Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
Sijainti: Espoo
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Westpro puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Me olemme Westpro - Espoolainen vuonna 1999 perustettu rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat laadukkaat ja yksilölliset asunnot, rantakohteet sekä asuinrakennukset, joita rakennamme pääkaupunkiseudun parhaille paikoille. Olemme varma, vakavarainen ja täysin suomalainen toimija. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu, asiakaslähtöisyys, hyvät sijainnit ja yksilöllisyys. Mottomme on: Sen tietää kun on vihdoin kotona. Myös arkkitehtimme ja suunnittelijamme ovat oppineet tuntemaan asiakkaidemme tarpeet. Westpron asunnoista on sanottu, että ne tunnistaa välittömästi Westpron kodeiksi. Toimimme Helsingissä ja Espoossa n. 60 ammattilaisen voimin. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 62 Meur ja olemme Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/laskentainsinoori-westpro-cc-oylle/15033919

Jaa ilmoitus