Opiskelijatöihin.fi

NCC Suomi Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.2.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Asemakatu 7 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Tuukka Kuukkanen

Haalari- tai työnjohtoharjoittelu

Työtehtävän kuvaus Harjoitteluhaku, Kuopio 2020

NCC:n Kuopion aluetoimisto vastaa rakentamisesta Kuopion lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita.
Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät. Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden #vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa.
NCC:n harjoitteluohjelma

Harjoitteluohjelmamme perustuu jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaatteille. Ohjelma alkaa haalarissa rakentamisen perustehtävistä antaen hyvän pohjan kasvullesi. Suunnittelemme yhdessä harjoittelujaksollesi sisällön ja kirjalliset tavoitteet oppimistavoitteet osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Saat perehdytyksen tehtäviisi sekä ohjaajan, joka tukee sinua harjoittelujakson aikana. Harjoittelun aikana käydään läpi palautetta ja seurataan tavoitteiden toteutumista. Harjoittelun päätteeksi käydään loppukeskustelu, jossa annetaan palautetta puolin ja toisin, sekä sovitaan jatkosta.

Haalariharjoittelu
Pääset tutustumaan työmaan toimintaan, ilmapiiriin ja rakennusprojektin etenemiseen rakennusmiehen työtehtävissä taitavien rakentamisen ammattilaisten opastuksella. Haalariharjoittelu on tarkoitettu rakennusalan 1. ja 2. vuosikurssin ammattikoulu-, ammattikorkea- ja korkeakouluopiskelijoille, joilla ei vielä ole mittavaa rakennusalan kokemusta. Haalariharjoittelussa työskentelet rakennustyömaalla rakennusapumiehen tehtävissä yhdessä taitavien rakennusalan ammattilaisten kanssa. Haalariharjoittelun tavoitteena on tutustua rakentamisen perusasioihin kuten eri työvaiheisiin ja työvälineiden käyttöön, työturvallisuusasioihin, työmaaelämään sekä suuren rakennusliikkeen toimintaan.

Työnjohtoharjoittelu
Työnjohto- tai työmaainsinööriharjoittelu on tarkoitettu rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelijoille, joille on jo kertynyt työkokemusta rakennusalan työntekijätehtävistä. Työnjohtoharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen. Harjoittelun aikana pääset seuraamaan tai saat vastuullesi oman työvaiheen, johon sisältyy työvaiheen suunnittelu, aikatauluttaminen, kustannus- ja laatuseuranta sekä työn johtaminen. Saat lisävastuuta ja tehtäviä oman kehittymisesi myötä. Harjoittelun aikana opit esimiesroolista ja NCC:n toimintajärjestelmistä ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua talon sisällä.
Tutustu harjoittelijatarinoihimme: www.ncc.fi/harjoitteluohjelma

Miksi NCC?
Tarjoamme harjoittelijoille:
• Turvallisen harjoitteluympäristön
• Reilun ja vakaan työnantajan
• Mahdollisuuden pitkäkestoiseen uran rakentamiseen ja systemaattiseen tapaan kehittää omaa osaamista
• Joustavat mahdollisuudet harjoittelun jatkamiseen, esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohella
• Hyvät etenemismahdollisuudet ja vastuulliset tehtävät

Täytä hakemus ja jätä meille cv:si. Annamme sinulle myös mahdollisuuden videoesittäytymiseen, johon tulet saamaan linkin sähköpostiisi lähiviikkojen aikana. Videoesittäytyminen on vapaaehtoinen, voit kuitenkin tehdä meihin lähtemättömän vaikutuksen videollasi ja samalla pääset tutustumaan NCC:läisiin.

Haku päättyy 23.2.2020, mutta teemme valintoja jo hakuvaiheen aikana, joten ole nopea! Odotamme hakemustasi!

Tiedotamme haun etenemisestä ja haastattelukutsuista sähköpostitse, tarkkailethan postiasi.

https://www.ncc.fi/tule-toihin/opiskelijat/haku-ja-yhteystiedot/avoimet-harjoittelupaikat/

Www

https://www.ncc.fi/tule-toihin/opiskelijat/haku-ja-yhteystiedot/avoimet-harjoittelupaikat/

Jaa ilmoitus