Opiskelijatöihin.fi

GRENKE

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.2.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, helmikuu 2020

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
25.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Aviabulevardi Business Park, Karhumäentie 3 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti / aTalent Recruiting, +358407508821

Sopimuskäsittelijä

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täyspäiväinen, määräaikainen 31.12.2020 asti
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe, Valmistunut
Työaika: Kokoaikainen
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian (helmikuu 2020)
Sijainti: Aviabulevardi Business Park, Karhumäentie 3, Vantaa
Haku-DL: 25.2.

GRENKE -markkinajohtaja Euroopassa "Small ticket IT-leasing" -osaamisalueella. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Tarjoamme leasingasiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä IT-hankintoja. Rahoitamme mm. IT-laitteita, sekä standardiohjelmistoja. Pelkkiä ohjelmistoja sisältävät paketit kuuluvat myös rahoituksemme piiriin. Lähes 40 vuoden IT-leasing kokemuksella kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja olemme ajan tasalla tietotekniikkahankintojen rahoituksista ja muuttuvista tarpeista.

GRENKEllä on yli 120 toimipistettä kattaen 32 maata maailmanlaajuisesti. Olemme yksi Euroopan suurimmista yksityisistä rahoitusyhtiöistä. GRENKEläisiä on tällä hetkellä yli 1500 ja määrämme kasvaa koko ajan.

GRENKE etsii nyt Sopimuskäsittelijää määräaikaiseen tehtävään vuoden 2020 loppuun leasingsopimusten aktivointiin ja eri toimipisteiden myyntitiimien tueksi. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi leasingsopimusten käsittely ja avaus, tietojen keruu, tarkastus ja syöttäminen järjestelmiin sekä postitus, skannaus ja raportointi.

Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja itsenäistä henkilöä, jolle rutiiniluonteiset työtehtävät ovat mieluisia. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja järjestelmällinen - huolehdit esimerkiksi sujuvasti, että sopimuksissa on kaikki tarvittavat tiedot ja yksityiskohdat kunnossa ennen aktivointia. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan saat kattavan perehdytyksen ja toivomme, että sinulta löytyy innostusta oppia lisää leasingintoiminnan kokonaisuudesta. Pääasiallisia työvälineitäsi ovat MS Office -ohjelmien, sähköpostin ja puhelimen lisäksi GRENKEn omat tietojärjestelmät, joihin saat kattavan opastuksen.

Odotamme sinulta:

- Tarkkuutta ja huolellista työotetta
- Tiimityötaitoja
- Oppimishalua ja innostunutta asennetta
- MS Office -osaamista
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme lisäksi:

- Soveltuvaa opintotaustaa (esim. tradenomi)
- Työkokemusta vastaavista tarkkuutta vaativista työtehtävistä

GRENKE tarjoaa sinulle:

- Dynaamisen työskentelympäristön ja uudet viihtyisät toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa
- Energisen tiimin sekä hauskan ja rennon meiningin
- Oppimisen mahdollistavan työtehtävän
- Kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden toimialakohtaiseen bonukseen sekä hyvät henkilöstöedut

Oletko sinä etsimämme Sopimuskäsittelijä? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään ti 25.2. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/grenke-sopimuskasittelija-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

GRENKEen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.grenkeleasing.fi/fi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Jenni Tontti (+35840 750 8821, jenni.tontti[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme GRENKEn palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/sopimuskasittelija-2

Jaa ilmoitus