Opiskelijatöihin.fi

Econocap

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.2.2020

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
26.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Plaza Business Park, Äyritie 20 01510 , Vantaa

Lisätietoja antaa
Ella Pekki / aTalent Recruiting, p.+358 50 477 8985, email:ella.pekki@atalent.fi

Marketing Specialist

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen tai osa-aikainen (joustava), vakituinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Plaza Business Park, Äyritie 20, 01510 Vantaa
Haku-DL: 26.2.2020

Econocap Group on Pohjois-Euroopan johtava PTC:n ohjelmistotuotteisiin ja asiantuntijapalveluhin erikoistunut järjestelmätoimittaja. PTC:n Windchill PLM, Thingworx IoT ja Creo 3D CAD -ratkaisut edustavat tuotekategorioissaan markkinoiden innovatiivisintä teknologiaa. Ymmärrämme tuotekehityksen, tuotetiedonhallinnan sekä prosessien digitalisoinnin haasteet. Osoituksena tästä olemme saaneet PTC:n myöntämän Preferred Service Provider -sertifikaatin.

Asiakas on toimintamme keskiössä, etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut digitalisaation haasteisiin. Asiakkainamme on valmistavan teollisuuuden johtavia globaaleja yrityksiä sekä runsaslukuinen joukko menestyviä SMB-sektorin yrityksiä. Suomen lisäksi palvelemme asiakkaitamme Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa, Puolassa sekä Baltian maissa.

Etsimme oma-aloitteista ja idearikasta Marketing Specialistia hyppäämään osaksi Econocapin tiimiä monipuoliseen markkinoinnin rooliin! Pääset Marketing Specialistina suunnittelemaan itsenäisesti markkinoinnin vuosikelloa, joten toivomme sinun suhtautuvan digitaaliseen markkinointiin ja toteuttamiseen aktiivisella otteella. Toteutat kvartaaleittain nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa näkyvän markkinointikampanjan, minkä lisäksi vastaat nettisivujen ylläpitämisestä ja tekstisisältöjen tuottamisesta sekä sisällöntuotannosta sosiaalisen median kanaviin. Kirjoitat sujuvasti suomeksi ja tuotat mielelläsi erilaisia blogi- ja asiantuntijatekstejä. Pystyt myös työskentelemään sujuvasti englanniksi, sillä usein sisällöntuotannossa hyödynnettävät lähdemateriaalit ovat englanninkielisiä ja viestintä päämiehen suuntaan tapahtuu englanniksi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Econocapin myyntitiimin sekä tarvittaessa ulkoisten palveluntarjoajien kanssa.

Econocapilla markkinoinnin osaamistasi ja näkemystäsi arvostetaan ja toivommekin, että tuot aktiivisesti esille omia ideoitasi ja lähdet rohkeasti toteuttamaan niitä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista joko opintojen, työkokemuksen tai esimerkiksi ainejärjestötehtävien parista. Toivomme myös, että ymmärrät hakukoneoptimoinnin perusteita tai olet innokas oppimaan ja kehittymään tämän parissa. Emme edellytä sinulta aiempaa työkokemusta IT-alalta, mutta näemme etuna kiinnostuksen alaa ja sen trendejä kohtaan. Työtunnit ovat sovittavissa joustavasti ja voit joko työskennellä kokoaikaisesti tai tilanteestasi riippuen osa-aikaisesti ja sovittaa työn (esimerkiksi) myös opintojesi yhteyteen.

Hakijalta odotetaan:
- Relevanttia kaupallista opintotaustaa markkinoinnin parissa
- Ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta
- Aktiivista työskentelyotetta sekä Innostusta ja rohkeutta omien ideoiden esiin tuomiseen
- Ymmärrystä sisällöntuotannosta (esim. blogitekstit, sosiaalisen median kanavat ja niiden hyödyntäminen)
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Wordpress-, Google Ads- ja Google Analytics -osaaminen
- Ymmärrys hakukoneoptimoinnista
- Aiempi työkokemus IT-alalla työskentelystä

Tarjoamme sinulle:
- Roolin, jossa pääset itse suunnittelemaan ja toteuttamaan Econocapin markkinointia parhaaksi katsomallasi tavalla - osaamistasi, näkemystäsi ja ideoitasi arvostetaan
- Joustavat työajat omasta tilanteestasi riippuen - voit sovittaa työn opintojen oheen tai työskennellä kokoaikaisesti
- Matalahierarkisen ja rennon työympäristön sekä modernit työtilat

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 26. helmikuuta mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/econocap-marketing-specialist-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, mahdollisen aloituspäivän sekä sinulle sopivan tuntimäärän viikkotasolla.

Econocapista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.econocap.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Ella Pekki (+358 50 477 8985, ella.pekki[ät]atalent.fi) 20.2. alkaen.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Econocapin palvelukseen.
Www

https://www.econocap.com/

Jaa ilmoitus