Opiskelijatöihin.fi

FCG

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.3.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
1.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Useita sijainteja -, Helsinki

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting, p.0505991835

Katu- ja kunnallistekniikan nuorempi suunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Valmistunut - joitakin vuosia työelämässä
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Useita mahdollisia sijainteja (Helsinki, Turku, Kuopio, Tampere, Vaasa, Oulu, Jyväskylä)
Haku-DL: 1.3.2020

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Palveluissamme yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

FCG etsii nuorempaa katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijaa kasvattamaan tiimiään. Ensisijaisesti työpaikan sijainti on Helsingin Käpylässä juna-aseman kupeessa, mutta FCG:llä on toimintaa useissa kaupungeissa (Tampere, Oulu, Vaasa, Kuopio, Turku ja Jyväskylä), joten myös muut sijainnit ovat mahdollisia. Tehtävän suunnittelukohteet ovat pääosin katuja ja asiakkaina toimivat niin kunnat kuin yrityksetkin. Katusuunnittelun lisäksi pääset tässä roolissa tekemään esimerkiksi vesihuollon suunnittelua ja erilaisia muita hankkeita, kuten liikenne- ja verkostosuunnittelua. Hankkeet ovat moninaisia ja tehtävänkuva osittain muokattavissa henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Töitä tehdään projektin laajuudesta ja haastavuudesta riippuen erilaisilla kokoonpanoilla. Projektia hallinnoi projektipäällikkö ja suuremmissa projekteissa pääset toimimaan kokeneiden suunnittelijoiden kanssa avustavassa roolissa. Pienemmissä projekteissa sinun on mahdollista puolestaan itse ottaa pääsuunnittelijan rooli. Pääset toimimaan projekteissa myös asiakasrajapinnassa kokemustasosi mukaan.

Etsimämme henkilö omaa relevantin koulutustaustan alalle sekä on kerryttänyt jo kokemusta suunnittelun parista siinä määrin, että kykenee työskentelemään itsenäisesti yksinkertaisempien suunnittelun tehtävien parissa. Suunnittelun työkaluina osaat käyttää AutoCAD:ia ja Novapointia ja suomi on sinulle sujuva työkieli. Tärkeänä näemme halun oppia ja työskennellä myös tiimissä. Ura FCG:llä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten projektien ja osaavien kollegoiden parissa. Henkilöstön kehittymiseen kiinnitetään huomiota ja uraansa on mahdollista edistää erilaisten polkujen kautta.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa AMK- tai DI-tutkintoa
- Vähintään noin kaksi vuotta alan suunnittelukokemusta
- AutoCAD- sekä Novapoint-osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Tietomallinnusosaaminen
- Päästölaskennan osaaminen
- Ratasuunnittelun osaaminen
- Muu ohjelmisto-osaaminen tai alan erityisosaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtäväkentän suuren kotimaisen toimijan palveluksessa
- Hyvät mahdollisuudet kasvaa roolissa vaativampiin tehtäviin osaamisesi vahvistuessa
- Sisäiset koulutuspolut, joiden kautta voit suuntautua esimerkiksi projektipäällikön uralle
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 1.3. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/fcg-katu-ja-kunnallistekniikan-nuorempi-suunnittelija-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

FCG:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.fcg.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme FCG:n palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/katu-ja-kunnallistekniikan-nuorempi-suunnittelija

Jaa ilmoitus