Opiskelijatöihin.fi

LevelUp Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 8.3.2020

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
viimeistään 1.4.2020

Palkkaus
kiinteä tuntipalkka

Haku päättyy
8.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Etätyömahdollisuus Etätyömahdollisuus, Etätyömahdollisuus

Lisätietoja antaa
Kirsi Paananen, asiakaskontaktoinnin osaamisvastaava, p. 040 158 5411, kirsi.paananen@levelup.fi

Asiakaskontaktoija

Työtehtävän kuvaus LevelUp Oy on kokonaisvaltainen myynti- ja markkinointitoimisto. Tiimistämme löytyy digituotannon, sisällöntuotannon, digimarkkinoinnin, asiakaskontaktoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia.

AVOIMET ASIAKASKONTAKTOINNIN TYÖPAIKAT

Uskallatko tarttua ahkerasti luuriin? Pystytkö sujuvasti kuljettamaan keskustelua? Haluatko oppia ja kehittyä työssäsi? Haluatko tehdä tuloksellista soittotyötä varmalla, kiinteällä tuntipalkalla?

Saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia asiakaskontaktoijia aloittamaan sähkönmyynnin tehtävissä viimeistään 1.4.2020 alkaen. Työtä voit hakea sekä määräaikaisena että toistaiseksi voimassa olevana.

Työt ajoittuvat arkipäiville klo 8-20 välille (halutessasi mahdollisuus työskennellä myös lauantaisin n. klo 9-17). Meille voi hakea etätyöntekijänä tai jos olet parhaimmillasi ihmisten ympäröimänä toimistolla, voit hakea paikkaa miltä tahansa toimipisteeltämme (Oulu, Ylivieska, Helsinki). Pyrimme mahdollistamaan sinulle parhaiten sopivan työtavan.

Tämän työpaikan hakemiseen et tarvitse CV:tä tai hakemuskirjettä, vaan voit hakea vastaamalla vain muutamaan monivalintakysymykseen ja avoimeen kysymykseen. Nopeaa ja helppoa, lue lisää ja hae nyt!
Www

https://levelup.attract.reachmee.com/jobs/8-asiakaskontaktoija-17-kpl

Jaa ilmoitus