Opiskelijatöihin.fi

Monetra Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.2.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Toukokuussa tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
Avaintes

Haku päättyy
23.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Naulakatu 3 33100, Tampere

Lisätietoja antaa
hr.pirkanmaa@tampere.fi

Kesätyöntekijöitä talous- ICT- ja palkkahallinnon tehtäviin

Työtehtävän kuvaus Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, joka on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Monetran alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, kuten henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelut, kirjanpito- ja raportointipalvelut, myyntilaskutus- ja myyntireskontrapalvelut, ostolasku- ja ostoreskontrapalvelut, maksuliikennepalvelut sekä matkustuspalvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Etsimme joukkoomme iloisia ja aktiivisia palkkahallinnon, ICT ja taloushallinnon kesätyöntekijöitä. Tehtäviä on avoinna Keski-Suomen, Oulun, Pirkanmaan ja Pohjois-Savon alueyhtiöille ja tehtävät sijoittuvat touko-elokuun välille. Lisäksi Oulun lähipalveluihin on haussa talous- ja hallinnon tukipalvelutehtäviä. Tukipalvelutehtävät sijoittuvat Oulun alueyhtiön asiakaskohteisiin.

Asiakaspalvelu on isossa roolissa tehtävissä, joten toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Lisäksi eduksi on alan opinnot tai koulutus, kokemus kirjanpidon perusteista, työkokemus taloushallinnon tehtävistä ja ICT-taidot.

Tarjoamme sinulle innostavan kesätyöpaikan, jossa pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden näyttää potentiaalisi ja motivaatiosi tulevia työmahdollisuuksia ajatellen.

Lue tarkemmin tehtävistä Kuntarekrystä ja jätä hakemuksesi meille heti tai ihan viimeistään 23.2.2020.
Www

https://www.monetra.fi/

Jaa ilmoitus