Opiskelijatöihin.fi

Vianor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2020

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
31.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Kallantie 8 70340, Kuopio

Lisätietoja antaa
Lisätietoja antaa aluepäällikkö Aki Nevalainen, puh: 010 401 2284 (28.2. klo 14-15, 13.3. klo 14-15, 27.3. klo 14-15, 10.4. klo 14-15)

Asentajia sesonkityöhön

Työtehtävän kuvaus Tule työskentelemään kanssamme – haemme sesonkihenkilöstöä kevään rengassesonkiin!
Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaisia rengas– ja autohuoltopalveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. Haemme nyt kevään rengassesonkiin aktiivisia henkilöitä palvelemaan asiakkaitamme Vianor palvelupisteissä.

Asentajan työ painottuu rengasasennuksiin, mutta voi sisältää myös varaston hallintaan ja autojen siirtämiseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi pääset osallistumaan asiakaspalveluun ja myyntiin myymälässä. Työssäsi pääset tutustumaan tapaamme toimia sekä edistämään Vianorin ketjumaista toimintaa. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on positiivinen ja aktiivinen asenne, me koulutamme sinut tehtävään!

Meillä sesongissa on tekemisen meininkiä ja mahtava tunnelma! Eivätkä työt välttämättä pääty kesän tultua – Vianor palvelee jatkossa entistä paremmin, ja tulemme tarvitsemaan osa-aikaisia työntekijöitä useissa palvelupisteissämme myös ympäri vuoden. Moni nykyisistä esimiehistämme on aloittanut uransa Vianorin palvelupisteessä!

Kiinnostuitko? Hae meille määräaikaiseen sesonkityöhön täyttämällä hakulomake osoitteessa www.vianor.fi/rekrytointi. Voit valita palvelupisteen, jossa mieluiten työskentelisit. Paikkojen täyttäminen on käynnissä parhaillaan, joten ole nopea!

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 19 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1200 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää ja tutustu uratarinoihin: www.vianor.fi, www.nokiantyres.com
Www

http://www.vianor.fi

Jaa ilmoitus