Opiskelijatöihin.fi

Red Events Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
heti

Palkkaus
13,12€/h

Haku päättyy
31.12.2020

Työpaikan lähiosoite
Mechelininkatu 6 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Jasmina Myllys / 044 366 7715

Tuote-esittelijä / tapahtumatyöntekijä

Työtehtävän kuvaus Red Events Oy on iloinen ja sähäkkä tapahtumapalveluiden tuottaja, jolla on pitkän kokemuksen varmistama ammattitaito ja hymy herkässä.

Haemme tällä hetkellä erityisesti reippaita tapahtumatyöntekijöitä tuote-esittelijöiksi ja konsulenteiksi , mutta myös muita vuoroja on tarjolla. Tarjoamme sinulle varmasti vaihtelevan työympäristön. Pääset edustamaan asiakkaidemme tuotteita ja palveluita messuille, festareille, laskettelukeskuksiin, tavarataloihin tai erilaisiin tapahtumiin. Työt ovat siis monipuolisia ja antavat näin hyvää kokemusta työelämään. Työt tehdään vaihtelevasti yksin, pareittain tai tiimissä.

Jos olet iloinen ja luotettava sekä koet olevasi myyntitaitoinen, olet etsimämme henkilö! Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta eduksi katsotaan, jos olet suorittanut hygieniapassin tai sinulta löytyy kokemusta asiakaspalvelusta.

Etsimme tiimiimme uusia tapahtumatyöntekijöitä ympäri Suomen, joten voit tehdä töitä eri kaupungeissa, jos vietät esimerkiksi kesän toisessa kaupungissa. Päätät itse milloin ja missä haluat työskennellä.

Työt ovat keikkaluonteisia ja painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen http://redevents.fi/fi/meille-toihin/

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!
Www

http://redevents.fi/fi/meille-toihin/

Jaa ilmoitus