Opiskelijatöihin.fi

Academic Work/Telia Incmics-Nebula

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.3.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Hatanpäänkatu 1 33900, Tampere

Lisätietoja antaa
Matti Lehtinen

Network Specialists, Telia Incmics-Nebula

Työtehtävän kuvaus Etsimme useampaa tietoverkkojen osaajaa asiakkaallemme! Tässä roolissa pääset haastamaan itseäsi teknisesti, kehittämään ammattitaitoasi ja kokemaan monipuolisia sekä vaihtelevia päiviä asiakkaiden tiloissa sekä hyvässä työympäristössä. Lue alta lisää ja hae heti!

Kuvaus
Työssä toimit rajapinnassa Telia Inmics-Nebulan asiakkaiden kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia mm. vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä, palomuuriasennuksista ja laitteiden konfiguroinnista etänä. Toimenkuvaasi kuuluu myös WLAN-kartoitukset kentällä sekä asiakkaiden lähiverkkojen ylläpitäminen. Vietät karkeasti puolet työajastasi asiakkaiden tiloissa ja puolet Telia Inmics-Nebulan toimistolla.

Tarjoamme
-Paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja Telia Inmics-Nebulan asiakkaiden ympäristöjä
-Mahdollisuuden vaikuttaa Telia Incmics-Nebulan toimintatapoihin ja pääset kehittämään heidän palveluitaan entistä paremmiksi
-Tehtäviesi suorittamista varten saat ajanmukaiset työvälineet, laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä paljon muita etuja

Työtehtävä
-Asiakkaiden verkkojen ylläpitäminen
-Laitteiden konfiguroiminen etänä ja omissa labratiloissa
-WLAN-kartoituksia kentällä
-Palomuuri -ja LAN laitteiden asennukset
-Asiakaskäynnit

Etsimällämme henkilöllä on
-Tietoliikenne-osaamista opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta
-Vähintään vuoden työkokemus tietoverkkojen parissa
-Tuntemusta verkkotopologioista
-Osaamista lähiverkoista
-Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
-Mahdollisuus käyttää omaa autoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
-Osaaminen langattomien 802.11 (ac, ax) verkkojen suunnittelusta ja toteutuksesta
-Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet, HPE, Aruba)

Etsimämme henkilö on:
-Oma-aloitteinen
-Ratkaisukeskeinen
-Yhteistyökykyinen
-Palveluhenkinen

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Muuta tietoa
-Aloitus: Mahdollisimman pian
-Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoituminen asiakkaallemme
-Sijainti: Tampere
-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Telia Inmics-Nebulan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille (krs03@academicwork.fi).

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus
Telia Inmics-Nebula (https://www.inmicsnebula.fi/fi) on Telian B2B-perheeseen kuuluva ICT-yritys, jolla on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta. He tarjoavat 500 osaajan voimin monipuolisia asiantuntijapalveluita jokaiselle yritykselle, jonka tavoitteena on tehdä kannattavampaa liiketoimintaa ja tarjota parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta - riippumatta yrityksen koosta, toimialasta tai kehityksen vaiheesta.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/network-specialists-telia-incmicsnebula/15040105

Jaa ilmoitus