Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 4.4.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
4.4.2020

Työpaikan lähiosoite
- 01900, Nurmijärvi

Lisätietoja antaa
Meri Laukkanen / krn07@academicwork.fi

Jr. Ohjelmistokehittäjä robotiikkateknologian pariin, Flexmill Oy

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt Jr. Ohjelmistokehittäjää asiakkaallemme Flexmill Oy:lle työskentelemään korkealaatuisten teknologia- ja robotiikkatuotteiden ohjelmistokehityksen parissa. Flexmill valmistaa Suomen tehtaallaan ainutlaatuisia ja laatuvaatimuksiltaan tiukkoja robottisovelluksia globaaleille asiakkuuksilleen esimerkiksi lentokoneteollisuuden pariin. Tämä kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kovan luokan ohjelmistoasiantuntijaksi mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Jos omaat soveltuvan IT-alan korkeakoulutaustan, osaamista C#:sta sekä perustietämyksen SQL-tietokannoista, tämä ainutlaatuinen työmahdollisuus voi olla juuri sinua varten! Lue tehtävästä lisää alta ja hae jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus
Roolissa työskentelet erilaisissa projekteissa asiakkaiden tuotteiden ohjelmistokehityksessä. Tyypillisenä työpäivänäsi koodaat, kehität sekä testaat korkealaatuisten, esim. ilmailu- tai merenkulkualalle, välitettävien teknologiatuotteiden ohjelmistoja. Ohjelmistokehitys toteutetaan pääasiallisesti C#-kielellä Visual Studio -ympäristössä. Odotamme sinun omaavan myös perustietämystä SQL-tietokannoista. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi testausohjelmien tekoa sekä dokumentointia. Pääasiallinen työntekopaikkasi sijaitsee Nurmijärven tehtaalla sekä toimisto- että laiteympäristössä. Tässä positiossa sinulla on aidosti hyvät urakehitysmahdollisuudet ja pääset kehittymään ja kasvamaan ammattilaiseksi alan experttien seurassa. Työtehtävä sopii erinomaisesti myös joko opintojaan viimeistelevälle tai vastavalmistuneelle insinöörille.

Tarjoamme
- Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä vahvaksi osaajaksi korkealaatuisten tuotteiden parissa
- Mielenkiintoiset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät globaalien asiakkuuksien parissa
- Mukavat työtoverit sekä matalahierarkisen ja avoimen työyhteisön
- Mahdollisuuden oppia alan kokeneilta asiantuntijoilta
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
Ohjelmistokehityksessä pääasiallisesti käytettävä teknologia; C# (Visual Studio-ympäristö).

- Asiakkaille valmistettavien teknologiatuotteiden ohjelmistokehitys, ohjelmistojen laadun kehittäminen ja ylläpitäminen
- Ohjelmiston testaus
- Prosessi- ja ohjelmistokehityksen dokumentointi
Etsimällämme henkilöllä on
- Soveltuva tekniikan/IT alan korkeakoulututkinto tai aivan loppuvaiheen opinnot meneillään; esim. Tieto- ja viestintätekniikan insinööri, AMK
- Osaamista C# (kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn)
- Perustietämys SQL-tietokannoista
- Perustietämystä JavaScriptista tai Node.js:stä sekä Electronista (ulkoistettu käyttöliittymäkehitys toteutetaan näillä)
- Jo jonkinlaista näyttöä edellisten hallinnasta vähintäänkin työharjoitteluiden, kesätöiden tai esimerkiksi omien projektien kautta
- Sujuva suomen ja englannin kielitaito (suullinen & kirjallinen)
Katsomme valinnassa eduksi, jos omaat osaamista/ymmärrystä PLC-puolen ohjelmoinnista sekä aiemman kokemuksen Git-versionhallinnasta.

Etsimämme henkilö on:
- Yhteistyökyinen
- Oma-aloitteinen ja itsenäisen työskentelyotteen omaava
- Huolellinen ja ratkaisukeskeinen

Muuta tietoa
- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: Määräaikainen 12 kk (mahdollisuus jatkoon)
- Työmäärä: Kokoaikainen, ma-pe 37,5h/viikko (liukuva työaika)
- Sijainti: Ilveskaari 19 B, 01900, Nurmijärvi
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Flexmill Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Flexmill Oy on korkealaatuisen teknologian kasvuyritys, joka tarjoaa älykkäitä, edistyksellisiä ja laatuvaatimuksiltaan tasokkaita ratkaisuja ilmailun, merenkulun sekä energia-alan jäteille. Flexmill yhdistää robotiikkaa, konenäköä sekä sensori- ja ohjelmistoteknologiaa koneenrakentamisessa ja automatisoi kriittisiä valmistusvaiheita. Flexmillin pääkonttori sijaitsee Nurmijärvellä, minkä lisäksi yrityksellä on mm. myyntikonttori Singaporessa, joka on yksi tärkeimmistä lentokoneteollisuuden keskittymistä maailmassa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/jr-ohjelmistokehittaja-robotiikkateknologian-pariin-flexmill-oy/15040343

Jaa ilmoitus