Opiskelijatöihin.fi

Suunnittelutoimisto Rusttet

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.3.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Teknobulevardi 3-5 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting, p.0505991835

Rakennesuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: 3. vsk. - muutama vuosi työelämässä
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Haku-DL: 29.3.2020

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy:ssä olemme erikoistuneet korjausrakentamisen arkkitehti-, lvi-, rakenne- ja sähkösuunnitteluun. Tarjoamme kokonaisvaltaista suunnittelua taloyhtiöille. Meillä on vuosikymmenien kokemus suunnittelu-, projektijohto- ja valvontatehtävistä.

Korjausrakentamisen suunnitteluun ja valvontaan erikoistunut Suunnittelutoimisto Rusttet etsii tiimiinsä Vantaalle kehittymishaluista rakennesuunnittelijaa. Yritys on erikoistunut asuinrakennusten ja taloyhtiöiden putkiremontteihin. Rusttetilla pääset mukaan toteuttamaan monipuolisia korjausrakentamisen rakennesuunnittelun hankkeita, joiden haastavuus määräytyy oman kokemuksesi mukaan. Projekteissa työskentelet pääosin osana tiimiä, mutta pieniä hankkeita pääset hoitamaan myös itsenäisesti. Työ sisältää toimimista asiakasrajapinnassa ja osallistumista esimerkiksi taloyhtiön kokouksiin. Kokemustasosi on mahdollista huomioida tässä roolissa, eli voit työskennellä kokeneen ammattilaisen rinnalla tai ottaa alusta alkaen vastuuta itsenäisesti. Tehtävässä sinun on mahdollista päästä tekemään myös valvontaa ja kiinnostus tätä puolta kohtaan nähdäänkin eduksi.

Rusttetilla saat erinomaisen mahdollisuuden käynnistää tai kehittää uraasi ja kehittyä niin suunnittelun kuin valvonnankin huippuammattilaiseksi. Ketterä organisaatio tarjoaa henkilöstölleen joustoa sekä kehitystä tukevat puitteet. Uudet toimitilat lentokentän läheisyydessä, kollegoiden tuki sekä laadukkaat työvälineet takaavat sen, että sinun on helppo keskittyä olennaiseen ja menestyä omassa roolissasi.

Hakijalta odotetaan:
- Pian valmistuvia tai valmistuneita relevantteja amk- tai DI-opintoja
- AutoCAD-osaamista
- Halua työskennellä myös asiakasrajapinnassa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus rakennesuunnittelun tehtävistä

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden kehittyä uraansa aloittelevasta tekijästä ammattilaiseksi
- Kokeneempien kollegoiden tuen perehtymisellesi
- Organisaation, joka toimii ketterästi ja tarjoaa sinulle vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa
- Modernit toimitilat sekä kilpailukykyiset edut, kuten laajan työterveyshuollon

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 29.3.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/suunnittelutoimisto-rusttet-rakennesuunnittelija-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Rusttetista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.rusttet.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Suunnittelutoimisto Rusttetin palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/rakennesuunnittelija-10

Jaa ilmoitus