Opiskelijatöihin.fi

Etteplan

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Pitäjänmäki 00390, Helsinki

Lisätietoja antaa
Cécil Fagerström / aTalent Recruiting, 0505053170

Testausinsinööri (2 kpl)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, kokopäiväinen
Tausta: Valmistunut – työelämässä oleva
Aloitusajankohta: Neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Haku-DL: 31.3.2020

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etsimme asiakaslähtöistä ja innostunutta testausinsinööriä työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Pääset heti aloittaessasi työskentelemään tärkeälle asiakkaallemme ABB Drivesille. Testausinsinöörinä tulet suorittamaan erilaisia hyväksymistestejä, lämpötestejä sekä komponenttien toimintatestejä. Testattavat laitteet ovat teholtaan 1-5 MW taajuusmuuntajia. Lisäksi sinulla on kiinnostusta, sekä aiempaa kokemusta käytännön asennustyöstä, sillä työhön sisältyy testaustehtävien lisäksi testattavien taajuusmuuttajien kytkentä- ja muokkaustöitä (kaapeleiden kytkentöjä, komponenttien vaihtoa, lämpöantureiden kiinnityksiä). Tehtäviisi kuuluu olennaisesti myös testaustulosten raportointi.

Työskentelypaikkasi on Helsingissä Pitäjänmäellä ABB Drivesin tiloissa ja kollegoinasi on tiimi Etteplanin ammattilaisia. Pääset oppimaan työssä kokeneemmalta kollegaltasi, jonka kanssa työskentelette työparina. Sähköalan opintojen ja aiemman työkokemuksen lisäksi meille on tärkeää myönteinen ja aikaansaava asenne työhön, tarkkuus sekä yhteistyökyky.

Odotamme sinulta:
- Innostuneisuutta ja asiakaslähtöistä asennetta hands-on tehtäviin
- Sähkövoimatekniikan tai tehoelektroniikan AMK- tai korkeakoulututkintoa
- Kokemusta ja halua oppia sähkölaitteiden testauksesta
- Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englanninkielen taitoa

Näemme eduksesi:
- Teollisuuden- tai rakennussähköistyksen sähköasennuskokemuksen

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuksia kehittyä ja oppia työssä, sekä pidemmällä tähtäimellä myös urakehitysmahdollisuuksia edetä yrityksen sisällä ja olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa
- Rennon yrityskulttuurin, jossa teemme töitä ammattimaisesti, mutta myös pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa
- Mahdollisuuden osallistua henkilökunnan harrastekerhon toimintaan, liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavat työterveyspalvelut

Jos olet ratkaisukeskeinen tekijä ja jaat intohimomme sähkötekniikkaan, voit olla etsimämme testausinsinööri! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 31.3.2020 täältä: https://apply.atalent.fi/etteplan-testausinsinoori-2-kpl-3-2020.

Tutustu Etteplaniin tarkemmin osoitteessa www.etteplan.com. Lisätietoja sekä tehtävästä että hakuprosessista saat aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[at]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/testausinsinoori-2-kpl-2

Jaa ilmoitus