Opiskelijatöihin.fi

Apix Messaging

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.3.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Sinikalliontie 7 02630, Espoo

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting, puh. +358 40 049 5946

Junior Project Engineer

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Haettu tausta: Loppuvaiheen opinnot - Valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Sinikalliontie 7, 02630 Espoo
Haku-DL: 29.3.2020

Apix Messaging Oy on verkkolaskutuksen teknologinen edelläkävijä ja kansainvälisesti toimiva verkkolaskuoperaattori. Tällä hetkellä yli 22 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa käyttävät verkkolaskutuspalveluitamme, ja järjestelmämme kautta kulkee reilun 67 000 eri yrityksen laskutustapahtumia kuukausittain. Haluamme pysyä teknologisen kehityksen aallonharjalla, jotta pystymme tarjoamaan toimivia sekä innovatiivisia palveluja asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Apix on juuriltaan suomalainen ja johdon täysin omistama yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, jossa toimimme 17 henkilön voimin.

Apix Messaging hakee Junior Project Engineeriä liittymään tiimiinsä Espooseen. Tehtävässä tulet sijoittumaan palveluidemme asiakastoimituksista vastaavaan projektitiimiin. Uusien asiakkuuksien kohdalla rakennamme ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja olemassa olevien asiakkaiden kohdalla ratkaisuja ylläpidetään ja kehitetään. Projektit sisältävät muun muassa järjestelmän käyttöönottoon liittyviä tehtäviä, konfigurointia, ohjelmointia, visualisointia ja testaamista.

Sovellut tehtävään hyvin, mikäli olet valmistunut tai tutkinnon loppuvaiheessa tietoteknisistä tai muista soveltuvista opinnoista. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta verkkolaskutusratkaisuista, sillä tarjoamme tehtävässä kattavan koulutuksen työhön ja toimialaamme. Koulutuksesi tai työkokemuksesi kautta hahmotat ohjelmointilogiikan perusteet ja olet kiinnostunut tietoteknisistä ratkaisuista. Olet vastuuntuntoinen henkilö, jolta sujuu niin itsenäinen työskentely kuin yhteen hiileen puhaltaminen tiimissä.

Uutena Junior Project Engineerinämme liityt matalahierarkiseen ja rentoon työyhteisöömme, jossa vallitsee hyvä tiimihenki. Korkea henkilöstötyytyväisyytemme kertoo siitä, että ihmiset kokevat meillä työskentelyn mielekkääksi ja he voivat vaikuttaa työhönsä. Tehtävä tarjoaa etenemismahdollisuuksia esimerkiksi projektipäällikön tai tuotekehityksen tehtäviin. Uudessa toimistossamme tulet tutuksi muun muassa biljardi-, PC-peli- ja rentoutumishuoneiden kanssa, sillä haluamme panostaa työntekijöidemme viihtyvyyteen myös yhteisten aktiviteettien muodossa.

Hakijalta odotetaan:
- Kiinnostusta ja kokemusta tietoteknisistä ratkaisuista esimerkiksi opintojen, työkokemuksen tai harrastusten kautta
- Ohjelmoinnin perusosaamista
- Halua kehittyä jatkuvasti työtehtävissä
- Suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aiempi työkokemus IT-alalta esimerkiksi järjestelmä- tai integraatiotyöskentelystä
- Ruotsin kieliosaaminen

Kiinnostuitko Junior Project Engineerin tehtävästä Apixilla? Lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 29.3.2020 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/apix-messaging-junior-project-engineer-3-2020. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Apix Messaging Oy:n palvelukseen.

Apixista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apix.fi/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

* This job ad is in Finnish because this particular job requires fluent Finnish language skills. *
Www

https://atalent.fi/open-position/junior-project-engineer

Jaa ilmoitus