Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 5.4.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Toukokuussa 2020

Palkkaus
Mekaanisen metsäteollisuuden TES/sopimus

Haku päättyy
5.4.2020

Työpaikan lähiosoite
Viestikatu 7B, 5. krs 70600, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Savolainen, puh. 050 555 9127

Rakennusinsinööriopiskelija (urapolku)

Työtehtävän kuvaus Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi. Tämän myötä olemme myös toimialan yksi suurimmista koko Euroopassa. Yrityksen tehdas sijaitsee Keiteleellä.

Eri tyyppisten kattoristikoiden lisäksi valmistamme posi-palkkeja, paloristikoita, runkokehiä, siltamuotteja, meluesteitä sekä sääsuojia. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat talotehtaat ja infrarakentajat, rakennus- ja tukkuliikkeet sekä yksityisasiakkaat.

Toimialan markkinajohtajuus Suomessa on meille kunnia-asia ja jokapäiväisen tekemisen asettama haaste. Laadukkaan toimintamme kulmakivenä ovat osaava ja motivoitunut henkilökunta, oma suunnitteluosasto ja nykyaikaisimmat tuotantovälineet.

Sepa Oy ja HR Mentor Oy tekevät yhteistyötä rekrytoinnin tiimoilta ja

nyt haemme kesäksi tulevaan sesonkiin joukkoomme rakennusalan tai muun soveltuvan alan insinööriopiskelijoita tuotannon eri tehtäviin ja siitä sitten on mahdollisuus edetä yksilöllisen urapolun kautta suunnittelun eri tehtäviin tai vaikkapa asiantuntijamyyntiin saakka. 

Työskentelemme pienissä tiimeissä ja annamme työhön hyvän perehdytyksen ja tietenkin saat koko tiimin tuen. Vaikka tehdas ja tuotannon eri työvaiheet ovat pitkälti automatisoituja,  työ sisältää usein silti vaiheita, joissa hyvä fyysinen kunto auttaa. 

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät arviolta syys-lokakuulle. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14:30 tai 14:45-22:15.

Huom! Myös erilaiset opinnäytetyön tekijät huomioidaan ja tietenkin on mahdollista suorittaa osa opinnoista myös oppisopimuksella.

Keitele on useiden kuntien ja kaupunkien keskellä, jolloin työmatkaan voi kulua noin tunnin verran aikaa, ja usein se taittuukin kimppakyydillä mukavasti. Tehtaan läheisyydessä on mahdollisuus myös majoitukseen, jos koti on ns. työssäkäyntialueen ulkopuolella. Myös vaikkapa matkailuvaunulle järjestyy vehreän Keiteleen sydämestä sopiva paikka.

Jätä hakemus www.hrmentor.fi -sivun kautta ja kerro, miksi juuri Sinä sopisit Pohjoismaiden suurimman kattoristikkovalmistajan joukkoon!

Tule kanssamme toimeen työelämän labyrintissä. Huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijämme hyvinvointi on myös meidän etu. Aina! Tutustu lisää www.hrmentor.fi
Www

https://hrmentor.fi/open_job/rakennusinsinooriopiskelija-keitele/

Jaa ilmoitus