Opiskelijatöihin.fi

Partanen & Lamusuo Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.4.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
6.4.2020 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
palkaton

Haku päättyy
20.4.2020

Työpaikan lähiosoite
Melankatu 30 70500, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Kalliokoski, 050 501 0506

Graafinen suunnittelija

Työtehtävän kuvaus Partanen & Lamusuo Oy on kuopiolainen luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Olipa kyseessä yksittäinen tila, julkinen rakennus tai koti tai kokonainen maisema, me Partanen & Lamusuolla olemme valinneet tehtäväksemme luoda ympäröivästä maailmasta harmonisemman, kauniimman ja toimivamman – pala palalta eheämmän.

Nyt etsimme tiimiimme graafisen suunnittelun harjoittelijaa avustamaan monissa mielenkiintoisissa projekteissamme. Osallistut myös palad-designbrändin graafisen ilmeen kehittämiseen ja markkinointimateriaalin tuottamiseen. Harjoittelujakson aikana työskentelet tiimimme yhdenvertaisena jäsenenä.

Toivomme sinulta innostuneisuutta ja luovuutta. Näet haasteet mahdollisuuksina kehittyä ja oppia uutta. Uskallat kysyä neuvoa ja antaa apua myös muille.

Harjoittelun kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Kysy rohkeasti lisää, jos kiinnostuit! Hakemuksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen office@pa-la.fi.

Paikka soveltuu sekä II-asteen että ammattikorkeakoulun opiskelijalle (työssäoppiminen/harjoittelu).
Www

https://pa-la.fi/

Jaa ilmoitus