Opiskelijatöihin.fi

Helsingin Seniorisäätiö

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.4.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kesätyöajan kesto on sovittavissa.

Palkkaus
AVAINTES

Haku päättyy
19.4.2020

Työpaikan lähiosoite
Schildtinpolku 6 00440, Helsinki

Lisätietoja antaa
Jasmiina Aalto-Hätinen , puh. 020 7718 518

HOITOALAN KESÄTÖITÄ vanhustyön parissa

Työtehtävän kuvaus Tule viettämään iloista kesää Helsingin Seniorisäätiölle!

Me Seniorisäätiöllä tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista hoivaa ikäihmisille. Tämä näkyy asukkaidemme arjessa arvostamisen, läsnäolon ja välittämisen kautta. Haluamme luoda asukkaillemme puitteet mielekkäälle ja virikkeelliselle arjelle sekä turvata samalla ikäihmisten hyvän elämänlaadun toteutumisen.

Ajatteletko sinä samoin ikäihmisten arvostamisesta ja heidän hyvästä hoidostaan? Jos näin on, olet lämpimästi tervetullut meille kesätöihin!

Haemme nyt kesätyöhön hoitotyön pariin Säätiön kaikkiin neljään yksikköön (Antinkoti, Kannelkoti, Mariankoti ja Pakilakoti) alan opiskelijoita tai jo valmistuneita hoitoalan ammattilaisia. Meillä on tarjolla myös asuntomahdollisuus kesäksi!

Kesätyössä meillä saat mm. kaiken tämän:

- merkityksellinen työ, joka on aidosti arvokasta
- mahtavat asukkaat, jotka tuovat iloa jokaiseen työpäivään
- kannustava ja innostava työyhteisö
- vireä ja monipuolinen asukastoiminta sekä mahdollisuus luoda arjen iloja asukkaille
- mahdollisuus omaan ammatilliseen kehittymiseen
- HSL:n työmatkaetuseteli (väh. kuukauden kestävissä kesätyösopimuksissa, 10e/kk)

Jos sinulta siis löytyy alan opintoja tai tutkinto hoitoalalta, innostusta vanhustyötä kohtaan, haluat päästä kehittämään osaamistasi ja taidat sujuvan suomen kielen, hae meille kesätöihin 19.4.2020 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten kannattaa laittaa hakemus mahdollisimman pian. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:si. Kaikki avoimet kesätyöpaikkamme löydät yksiköittäin täältä https://www.recright.com/careers/fi/helsingin-seniorisaatio/.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kesätyöajan kesto on sovittavissa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Jasmiina Aalto-Hätinen, puh. 020 7718 518.

Tervetuloa Seniorisäätiölle – käyhän hakemuksen kimppuun jo tänään!

Helsingin Seniorisäätiö on suomalainen voittoa tavoittelematon säätiö, joka on perustettu tukemaan ja parantamaan vanhusten asemaa. Säätiö kuuluu kaupunkikonserniin täydentäen Helsingin kaupungin vanhuspalveluja. Säätiöllämme on kolme vanhainkotia ja yksi tehostetun palveluasumisen yksikkö. Helsingin Seniorisäätiössä turvataan asukkaiden hyvä elämä, osaava hoito ja pieniä iloja tuottava arki elämän loppuun saakka, eikä toimintaa harjoiteta liiketoimintana. Voit tutustua Säätiöömme paremmin tästä: http://www.seniorisaatio.fi.
Www

https://www.recright.com/careers/fi/helsingin-seniorisaatio/

Jaa ilmoitus