Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Telia Cygate

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.4.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
1.3.–1.5.2020

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
24.4.2020

Työpaikan lähiosoite
Perkiöntie 00620, Helsinki

Lisätietoja antaa
Matti Lehtinen / +358 106 805 600

ICT Specialists, Telia Cygate, kesätyö

Työtehtävän kuvaus Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate - Home of Experts!

Kuvaus:
Työssä toimit asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti Telia Cygaten asiakkaiden IT-ammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä. Työ suoritetaan vuorotyönä päivä- ja yövuoroina. Haemme tehtävään useampia ICT Specialisteja kesän ajalle.

Tarjoamme:
- Tilaisuuden työskennellä toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi huippuasiantuntijoiden ja merkittävien asiakkaiden kanssa
- Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi monipuolisesti ja kehittyä
- Mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, jolla on vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan
- Avoimen ja rennon työympäristön sekä pienen yrityksen ketteryyden ja ison konsernin edut, jotka tulevat samassa paketissa
- Oivan ponnahduslaudan vaativiin huippuasiantuntijatehtäviin. Lue lisää Eemelin upeasta uratarinasta tästä: https://www.teliacygate.fi/fi/-/cygate-kehittaa-nuorista-osaajista-huippuj-1

Työtehtävä:
- Asiakasrajapinnassa IT-ammattilaisten kanssa kommunikointi
- Vianhallinta, palvelupyyntöjen toteutus ja muutoksenhallinta

Etsimällämme henkilöllä on:
- Tietoliikenne-osaamista opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta
- Alan opintoja (esim. AMK-insinööri) suoritettu ml. CCNA-kurssit
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Ja hän on
- Asiakaspalveluhenkinen
- Oma-aloitteinen
- Hyvä tiimipelaaja

Eduksi katsotaan myös kokemus asiakaspalvelusta, palomuureista, kytkimistä, kuormantasaajista tai muista verkkolaitteista ja skriptauksesta.

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Muuta tietoa:
Toivomme hakemuksestasi löytyvän ansioluettelon lisäksi vapaamuotoisen motivaatiokirjeen, jossa kerrot miksi juuri sinä sopisit kyseiseen pestiin. Ilmoitathan myös, mikäli olet hakenut aiemmin vastaaviin tehtäviin Academic Workin kautta tai suoraan Telia Cygatelle.

- Aloitus: 1.3.–1.5.2020
- Kesto: 30.9.2020 asti
- Työajat: Työ suoritetaan vuorotyönä päivä- ja yövuoroina
- Sijainti: Helsinki
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Telia Cygaten puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille (krs03@academicwork.fi.)

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa vain Academic Workin sivujen kautta osoitteesta: https://jobs.academicwork.fi/annons/ict-specialists-telia-cygate-kesatyo/15037869

Yrityskuvaus:
Telia Cygate (https://www.teliacygate.fi/fi/etusivu) on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. He toteuttavat vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Telia Cygate luo rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/ict-specialists-telia-cygate-kesatyo/15037869

Jaa ilmoitus