Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Posti Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Huhti-toukokuun 2020 vaihteessa

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
24.4.2020

Työpaikan lähiosoite
Postintaival 7 00230, Helsinki

Lisätietoja antaa
Stella Wolontis tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15040301

Kokoaikainen Copywriter Postille, Helsinkiin

Työtehtävän kuvaus Tässä intohimoiselle kirjoittajalle ainutlaatuinen näytön paikka sisällöntuotannon parissa, Suomen johtavassa posti- ja logistiikka-alan palveluyrityksessä. Asiakasyrityksemme Posti Oy etsii riveihinsä itsenäistä, aikaansaavaa ja innostunutta can do -asenteella varustettua tiimipelaajaa. Mikäli olet digitaalisen markkinoinnin tai viestinnän alalta valmistunut ja aikaisempaa työkokemusta ja näyttöä vastaavista työtehtävistä kerryttänyt viestinnän osaaja, ethän aikaile hakemuksen lähetyksen kanssa, sillä toivomme löytävämme tekijän jo ennen Vappua. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Kuvaus
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti sisällöntuotannon tehtävien parissa digitaalisissa toimintaympäristöissä. Pääsääntöisesti työtehtäväsi koostuvat sisällöntuottamisesta Postin verkkosivuille, erilaiset asiakasnotifikaatiot, sekä asiakkuusviestintä. Sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan uutta ja työskentelemään Postin kehittyvässä työympäristössä. Työpäivä alkaa yhteisellä Marketing daily -palaverilla, jonka jälkeen pääset yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa tuottamaan sisältöä mm. erilaisia projekteja ja kampanjoita varten.
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävät

- Sisällöntuotanto digitaalisiin ympäristöihin
- Asiakasnotifikaatiot
- Asiakkuusviestintä
- Erilaiset viestinnän projektit
- Sisällöntuotanto eri kampanjoihin

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut sisällöntuotannosta ja haluat päästä kehittymään alan rautaiseksi ammattilaiseksi! Tehtävässä pääset työskentelemään kannustavassa sekä mielenkiintoisessa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä rekrytoitumaan Posti Oy:lle määräaikaisuuden päätyttyä.

Etsimällämme henkilöllä on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta ja onnistunutta näyttöä viestinnän ja sisällöntuotannon tehtävistä. Olet huolellinen ja ahkera työntekijä, joka osaa tuottaa laadukasta sekä luovaa sisältöä ilman kielioppivirheitä. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot, mutta pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa, sillä toimeksiannot tulevat olemaan molemmilla kielillä. Lisäksi toimeksiantoja voi tulla Ruotsista tai Puolasta.

- Tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta
- Kokemusta ja onnistunutta näyttöä viestinnän- ja sisällöntuotannon tehtävistä
- Sosiaalisen median osaamista ja tuntemusta
- Sujuva kirjallinen suomen ja- englannin kielen taito
- Hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Eduksi katsomme osaamisen infografiikasta ja/tai harrastuneisuuden videoiden ja animaatioiden parista, sekä käyttömahdollisuuden julkaisujärjestelmiin kuten Hubspot. Ymmärryksen Html:n käytöstä katsotaan myös eduksi.

Etsimämme henkilö on:

- Itsenäinen
- Ahkera
- Innostunut tiimipelaaja

Muuta tietoa
Aloitus: Huhti-toukokuun 2020 vaihteessa

Kesto: 31.12.2020 saakka, jatko mahdollinen

Sijainti: Postintaival 7, Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Posti Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Hae tehtävää täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/kokoaikainen-copywriter-postille-helsinkiin/15041143

Yrityskuvaus
Posti Oy on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/kokoaikainen-copywriter-postille-helsinkiin/15041143

Jaa ilmoitus