Opiskelijatöihin.fi

Citynomadi Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.5.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Avoin

Palkkaus
Palkaton

Haku päättyy
29.5.2020

Työpaikan lähiosoite
Kuninkaankatu 15 A T1 33210, Tampere

Lisätietoja antaa
Merja Taipaleenmäki, 0404840178

Digitaalisen palvelun myynnin ja markkinoinnin harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Citynomadi visualisoi vuorovaikutteisuutta kartoilla. Työskentelemme erilaisten yritysten kanssa. Liiketoimintaalueitamme ovat: City, Building ja Forest. Asiakkaitamme ovat matkailu, tuotantolaitokset, kiinteistöt, koulutus ja kulttuuri.

Pääset tutustumaan teemakarttoihimme ja reitteihimme lataamalla maksuttoman Nomadi-sovelluksen tai vilkaisemalla sosiaalisen median kanaviemme postauksia.

Etsimme myynnin, markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaa kesäkaudeksi 2020 yritykseemme Tampereen keskustaan. Myös etätyö sopii hyvin. Jos olet kansainvälisesti suuntautunut, idearikas ja nautit ihmisten kanssa keskustelusta, tämä harjoittelu on sinulle. Pääset tekemään erilaisia töitä ja opit paljon asiakastyöskentelystä, myös Eurooppaan ja muualle maailmaan suuntautuvasta markkinoinnista.

Kielitaitovaatimuksena suomalaisille opiskelijoille on yhden tai kahden muun kielen vahva osaaminen. Pääset käyttämään kielitaitoasi.

Hae paikkaa lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen merja@citynomadi.com. Sovimme se jälkeen webinaari-haastattelun kanssasi.
Www

https://citynomadi.com

Jaa ilmoitus