Opiskelijatöihin.fi

Stora Enso (Academic Work)

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.6.2020

Työpaikan lähiosoite
Rantaportintie 5 55800, Imatra

Lisätietoja antaa
krn07@academicwork.fi

Junior Automaatioinsinööri Stora Ensolle (Imatra)

Työtehtävän kuvaus Stora Enso etsii nyt joukkoonsa uraansa aloittavaa automaatioinsinööriä Imatran tehtaalle. Tässä tehtävässä olet vastuussa kartongin tuotantolinjan automaatioprojektien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä projektipäällikön kanssa. Olet avainroolissa tuotantolinjan automaation kehitysprosesseissa ja työlläsi olet mukana kehittämässä entistä toimivampia ratkaisuja tulevaisuutta varten. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, joten tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden uraansa aloittavalle automaatio-osaajalle päästä kasvamaan roolissa ja osana merkittävää paperiteollisuuden yritystä!

Kuvaus
Junior automaatioinsinöörin roolissa tehtäviisi kuuluvat kartonkitehtaan laitteistojen muutostöiden ohjaus ja valvonta sekä tekninen suunnittelu ja suunnitteluttaminen alihankkijoita hyödyntäen. Lisäksi huolehdit materiaalien ja asennustyön hankinnasta sekä asennusvalvonnasta sekä uuden laitteiston käyttöönotosta. Tehtäviisi kuuluu myös automaatiojärjestelmiin liittyvää sovellussuunnittelua. Voit hyvin olla esimerkiksi vastavalmistunut alan osaaja, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Tarjoamme
- Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa pääset ideoimaan, toteuttamaan ja näkemään työsi tuloksen sekä kasvamaan alan huippuosaajaksi
- Viihtyisän ja kannustavan työympäristön sekä kokeineiden kollegoiden tuen rooliin
- Hienoja urakehitysmahdollisuuksia esimerkiksi projektinjohto- tai esimiestehtäviin Stora Ensolla pitkällä aikavälillä

Työtehtävä

- Projektien ja muutostöiden automaatiosuunnittelu- ja projektointitehtävät (mm. hankinnat, automaatiosuunnittelu ja asennusvalvonta)
- Hankkeiden tekninen suunnittelu alihankkijoita hyödyntäen
- Alihankkijoiden kilpailuttaminen ja heidän työnsä valvominen
- Materiaalien ja asennusten hankinta
- Automaatiotöiden asennusvalvonta ja käyttöönottotehtävät (laitteiden käytön ohjelmointia, säätöä, testausta yhdessä käyttöhenkilöstön kanssa)


Etsimällämme henkilöllä on:

- Automaatioinsinöörin insinööritutkinto tai opinnot loppusuoralla
- Aitoa halua kehittyä ja kasvaa roolissa
- Taitoa ja intoa johtaa projekteja
- Itsenäinen ja paineensietokykyinen ote työhön
- Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Katsomme myös eduksi, jos sinulta löytyy:

- Automaatiojärjestelmien (DCS ja PLC) tuntemusta ja AutoCAD -osaaminen
- Aiempaa kokemusta teknisten projektien suunnittelusta, hankinnasta ja asennusvalvonnasta
- Osaamista SAP -toiminnanohjausjärjestelmästä

Työntekijänä olet:

- Palveluhenkinen
- Oma-aloitteinen
- Yhteistyökykyinen

Muuta tietoa

Aloitus: Heti

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Rantaportintie 5 55800 Imatra

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Stora Enson puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Hae paikkaa kotisivujemme kautta osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/annons/junior-automaatioinsinoori-stora-ensolle-imatra/15042291

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/junior-automaatioinsinoori-stora-ensolle-imatra/15042291

Jaa ilmoitus