Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.7.2020

Palkkaus
TES

Haku päättyy
31.5.2020

Työpaikan lähiosoite
Outokumpu 83500, Outokumpu

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Siivoojia Outokumpuun

Työtehtävän kuvaus
Viihdytkö reipastahtisessa fyysisessä työssä? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?

Etsimme ripeä otteisia ja motivoituneita Siivoojia useampaa asiakaskohteeseen Outokumpuun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa asiakaskohteissa Outokummussa. Kohteina ovat esimerkiksi koulutilat sekä konepaja. Tarjoamme niin osa-aikaisia kuin kokoaikaisia työsuhteita. Työajat kaikissa työsuhteissa sijoittuvat arkipäiviin klo 6 - 14 välille. Työsuhteet alkavat viimeistään 1.7.2020 ja ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Osa työtehtävistä edellyttää joko laitoshuoltajan koulutusta tai vähintään kahden vuoden työkokemusta siivoustehtävistä. Osassa tehtävistä pärjää oikealla asenteella, oma-aloitteisuudella ja halukkuudella oppia eikä koulutusta ja kokemusta tarvita.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=32968&jc=1

Jaa ilmoitus