Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.8.2020

Palkkaus
TES

Haku päättyy
7.6.2020

Työpaikan lähiosoite
Joensuun alue 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Siivoojia Joensuuhun

Työtehtävän kuvaus
Viihdytkö reipastahtisessa fyysisessä työssä? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?

Etsimme ripeä otteisia ja motivoituneita Siivoojia useampaa asiakaskohteeseen Joensuuhun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa asiakaskohteissa Joensuussa. Kohteina ovat esimerkiksi koulut, toimistot sekä terveysasemat. Tarjoamme niin osa-aikaisia kuin kokoaikaisia työsuhteita. Työajat kaikissa työsuhteissa sijoittuvat arkipäiviin klo 6 - 22 välille. Työsuhteet alkavat viimeistään 1.8.2020 ja ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Kaikki työtehtävät edellyttävät vähintään vuoden työkokemusta siivoustehtävistä. Puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=32969&jc=1

Jaa ilmoitus