Opiskelijatöihin.fi

LIFA Air

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
8.6.2020

Työpaikan lähiosoite
Pääkaupunkiseutu Pääkaupunkiseutu, Pääkaupunkiseutu

Lisätietoja antaa
Mia Paatsalo / aTalent Recruiting, mia.paatsalo@atalent.fi, 0504680610

Prosessityöntekijä (10-30 paikkaa)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, määräaikainen toukokuu-elokuu 2020
Haettu tausta: 1.-4. vuosikurssi, joustava
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Haku-DL: Mahdollisimman pian

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Nyt Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

Tuotanto Suomessa käynnistyy nyt, minkä vuoksi Lifa Air etsii erittäin pikaisella aikataululla kymmentä täysipäiväistä prosessityöntekijää Lifa Airin uudenkarhealle tehtaalle pääkaupunkiseudulle! Kyseessä on kolmivuorossa tehtävä kesätyö, joka alkaa niin pian kuin mahdollista ja jatkuu elokuun loppuun. Mikäli haluat antaa oman panoksesi koronan kurittaman maailman pelastamiseksi, niin tässä on tilaisuutesi! Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt Lifa Airille aTalentin vuokratyöntekijänä.

Etsimme tehtävään kymmentä huolellista, tarkkaa ja toimeliasta prosessityöntekijää. Tehtävässä pääset laittamaan näppärät kätesi saveen: haet prosessissa tarvittavaa materiaalia varastosta, asennat materiaalirullia koneisiin, pakkaat valmiit tuotteet kartonkeihin, siirrät pakkauslinjalle sekä huolehdit yleisestä siisteydestä tehtaassa. Pääset näkemään läheltä, miten tuotantolinjat käynnistyvät upouudessa tehtaassa sekä antamaan oman työpanoksesi tuotantoprosessin käynnissä pitämiseen, jotta hengityssuojaimet eivät Suomesta pääse loppumaan pahimmankaan kriisin keskellä.

Hakijalta odotetaan:

-Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
-Teknistä opintotaustaa
-Fyysistä kuntoa suoriutua toimeliaasta työtehtävästä

Lisäksi eduksi katsotaan aiempi työkokemus tai harrastuneisuus koneiden tai teknisten laitteiden parista, mutta ennen kaikkea odotamme toimeentarttuvaista ja ahkeraa asennetta!

Tarjoamme sinulle:

-Tilaisuuden osallistua maailman pelastamiseen hengityssuojaimien tuotannon kautta sekä päästä osallistumaan upouuden tuotantolaitoksen käynnistämiseen
-Mahdollisuuden työnkiertoon
-Mahdollisuudet jatkaa tehtävässä kesän jälkeen täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, jätä CV:si PDF-muodossa niin pian kuin mahdollista täällä: https://apply.atalent.fi/lifa-air-prosessityontekija-10-30-paikkaa-5-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan heti!

Lifa Airista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/ ja tehtävästä sekä hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Business Unit Director Mia Paatsalolta (050 4680 610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi).
Www

https://www.suomi.lifa.net/

Jaa ilmoitus