Opiskelijatöihin.fi

Varsinaisbitumi Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.6.2020

Työpaikan lähiosoite
Mestarintie 7 01730, Vantaa

Lisätietoja antaa
Eeva Salo/0443605697

Laskentainsinööri

Työtehtävän kuvaus Varsinaisbitumi Oy etsii joukkoonsa Laskentainsinööriä vakituiseen ja pitkäaikaiseen tehtävään Vantaan toimipisteeseen. Tutustu tehtävään ja hae paikkaa pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Kuvaus:

"Varsinaisbitumi Oy on kattotöiden vankka toteuttaja. Olemme erikoistuneet etenkin huopa- eli bitumikattoisten kattotyyppien asennukseen, korjaukseen ja huoltotöihin. Vuosien varrella olemme toimineet lukuisissa erilaisissa kohteissa. Teemme niin kerrostalojen, liikehuoneistojen kuin teollisuushallien kattotyöt monipuolisesti tarpeen mukaan. Varsinaisbitumi Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti joka vuosi jo vuodesta 2011 lähtien. Meillä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä rennossa, mutta osaavassa porukassa!"

Työtehtävä:

Tässä roolissa pääasiallisia työtehtäviäsi ovat tarjouslaskenta ja urakkalaskenta sekä niihin liittyvät tehtävät. Työnkuva pitää sisällään myös jonkin verran laskentaan liittyvien mittausten suorittamista kohteissa, massoittelua sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, kuten tavarantoimittajiin. Toivomme sinulta kiinnostusta myynnillistä insinööriroolia kohtaan. Saat käyttöösi laadukkaat työvälineet ja sinut perehdytetään tehtäviin aloituksen yhteydessä. Viihtymisen tehtävässä takaa nuorekas ja rento työyhteisö.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Rakennusinsinöörin koulutus (AMK tai DI)
- Teknistä ymmärrystä talonrakennuspuolesta
- Hyvät Microsoft Office -taidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Hyvät vuorovaikutustaidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on alan työkokemusta laskentatehtävistä.

Muuta tietoa:

- Aloitus: Kesällä 2020
- Työn kesto: Vakituinen
- Sijainti: Vantaa
- Yhteystiedot: Tämän rekrytointiprosessin hoitaa Academic Work asiakkaansa Varsinaisbitumi Oy:n puolesta ja kaikki kysymyksen työhön liittyen pyydetään osoittamaan Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Hae paikkaa täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/laskentainsinoori-varsinaisbitumi-oy/15042383
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/laskentainsinoori-varsinaisbitumi-oy/15042383

Jaa ilmoitus